Al Pacino, despre preţul succesului: Nu am dus o viaţă „normală“. N-am mai mers cu metroul de 50 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Al Pacino a fost de opt
ori nominalizat la premiile Oscar şi a câştigat celebrul trofeu în
1993 FOTO AP
Al Pacino a fost de opt ori nominalizat la premiile Oscar şi a câştigat celebrul trofeu în 1993 FOTO AP

Actorul american Al Pacino, în vârstă de 74 de ani, a declarat că, de când a cunoscut succesul, nu a putut duce o viaţă normală, precizând că nu a mai fost într-un magazin alimentar şi nici nu a mai mers cu metroul de 50 de ani.

Al Pacino are o fiică în vârstă de 25 de ani, Julie Marie, şi gemeni în vârstă de 14 ani, Anton şi Olivia, şi spune că nu a putut duce o „viaţă normală“ de când a devenit celebru, cu decenii în urmă, scrie site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Actorul spune că nu îl deranjează să fie recunoscut în public, deşi copiilor săi le este greu să se obişnuiască cu acest lucru. „Nu mă deranjează (n.r. - faima) , dar copiilor mei le este dificil să iasă cu mine în public“, a spus actorul.

„Sunt bine fără să fiu anonim. Am învăţat, într-un fel, să mă descurc cu acest lucru“, a mai spus Al Pacino.

De asemenea, actorul a declarat că îi va susţine pe copiii săi dacă aceştia se vor decide să urmeze aceeaşi carieră ca a lui, mai ales că, se pare, au talent.

Întrebat dacă îi va încuraja pe copiii săi să intre în lumea showbiz-ului, Al Pacino a declarat pentru revista britanică „Hello!“: „Dacă este talent - şi este -, da. Cine altcineva o să mă mai angajeze când o să fiu bătrân?“.

Starul american a fost de opt ori nominalizat la premiile Oscar şi a câştigat celebrul trofeu în 1993, pentru rolul din filmul „Parfum de femeie“, de Martin Brest.

Al Pacino a apărut în ultimii ani în filme precum „Crime justificate“ (2008), alături de Robert de Niro, în „Ocean’s Thirteen - Acum sunt 13“ (2007), „Doctorul «Moarte»/ You Don’t Know Jack“ (2010) şi „Phil Spector“ (2013).

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite