Afaceri între staruri. George Clooney își vinde vila din Italia unui alt actor celebru, aflat în proces de divorț

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actorul Tom Cruise, a cărui viaţă personală este afectată în această perioadă de divorţul de Katie Holmes, ar dori să cumpere casa de vacanţă pe care George Clooney o deţine de câțiva ani pe malul Lacului Como din nordul Italiei.

Potrivit presei britanice, Cruise ar vrea să-și regăsească liniştea, după despărţirea de Katie Holmes, din luna iunie, și crede că l-ar ajuta o perioadă petrecută în Europa. Potrivit „People Magazine”, George Clooney ar vrea să-i ofere Villa Oleandra, reşedinţa sa de pe Lacul Como, în apropiere de Milano. Asta mai ales pentru că George Clooney ar dori să achiziționeze o reşedinţă în Salerno, în sudul Italiei, deoarece iubita lui, Stacy Keibler, nu este un fan al zonei. Cruise ar fi însă interesat și de un castel medieval din Deruta.

image
image
image

Potrivit unor alte surse din lumea showbiz-ului, Tom Cruise nu s-ar opri aici cu cumpărăturile. El ar căuta o casă şi în New York, pentru a fi aproape de fiica sa, Suri, care locuieşte în prezent cu viitoarea sa fostă soție, Katie Holmes.

În vârstă de 50 de ani, starul din „Misiune:Imposibilă” ocupă primul loc în Topul 100 al celor mai bine plătiţi actori de la Hollywood, publicat de revista Forbes. Clooney deține vila estimată în prezent la o valoare de aproximativ 30 de milioane de euro din 2001 (dar a achiziționat-o cu 7 milioane de euro) și a scos-o inițial la vânzare în 2010, sătul de paparazzi care îi dădeau târcoale. De-a lungul timpului, el ar mai fi avut potențiali clienți celebri, cum ar fi soții Beckham.

Antrenorul echipei Real Madrid, Jose Mourinho și Donatella Versace sunt doi dintre vecinii la fel de faimoși ai starului american.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite