Adelina Pestrițu, decize radicală: a renunțat la silicoane. „Să nu vă grăbiți să luați decizii”

0
Publicat:

Una dintre cele mai cunoscute vedete din România a luat o decizie radicală. Adelina Pestrițu a decis să renunțe la implanturile mamare din motive de sănătate Fosta prezentatoare TV a explicat motivul care a stat la baza acestei decizii.

Adelina Pestrițu a renunțat la silicioane FOTO Instagram
Adelina Pestrițu a renunțat la silicioane FOTO Instagram

 După 8 ani în care și-a etalat bustul perfect, Adelina Pestrițu a luat o decizie radicală: a renunțat la implantul mamar. Durerile de spate au determinat-o să meargă din nou să se opereze.  Decizia a fost luată alături de medici, care au hotărât că cea mai indicată măsură este operația de micșorare a sânilor, scrie Libertatea. 

Mi-am luat inima în dinți și am renunțat la implanturile mamare, decizie luată după mult timp de gândire, în care am analizat situația împreună cu medicii și am luat în calcul tot ce ar putea să urmeze. Dacă vă întrebați ce m-a convins mai exact să fac asta, vă pot răspunde ferm: durerile de spate provocate de dimensiunile nepotrivite ale implanturilor și disproporțiile estetice”, a povestit vedeta pe Instagram.

Adelina Pestrițu a suferit operația în urmă cu o săptămână, iar acum se simte bine.

Desigur, această intervenție a venit la pachet cu o listă lungă de reguli stricte de urmat, multe responsabilități, disciplină, maturitate și răbdare(...) Toată această poveste este una personală, pe care am decis să o împărtășesc cu voi, pentru că am primit întrebări despre acest subiect de nenumărate ori și poate că experiența mea vă va ajuta și pe voi să nu vă grăbiți să luați decizii care pot avea un impact semnificativ asupra stării voastre de sănătate”, a povestit Adelina Pestrițu.

„Nu-mi place să exagerez”

De altfel, aceasta a fost întotdeauna asumată și a recunoscut cu sinceritate că nu a ocolit cabinetul medicului estetician.

Asta sunt eu, cu defecte și calități, mă știți. Am două intervenții: augmentare mamară și rinoplastie, în cazul abdomenului nu am intervenit deloc. Nu pot să spun că am un număr de intervenții pe care mi-l doresc să-l bifez anual, ajung în cabinetul medicului estetician de câte ori simt nevoia. Da, am (nr, intervenție la buze), dar nu-mi place să exagerez, foarte rar intervin în privința lor, mai mult pe zona conturului”, a spus Adelina Pestrițu, pe pagina sa de Instagram, în urmă cu un an.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite