Adela Popescu a născut. Ce mesaj a transmis Radu Vâlcan şi cum arată bebeluşul FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Adela Popescu a devenit din nou mămică.  Soţii Vâlcan au încă un băieţel. Atât ea cât şi fericitul tătic au postat câte o poză cu acest eveniment special şi au transmis câte un mesaj fanilor lor.

„S-a înfăptuit! Băieţelul nostru a venit pe lume să ne arate că el face mai mult ca zece fetiţe. :))) Şi face! Că e minunat, a luat nota 10, are 3620 şi s-a născut după o agonie de aproape patru ore. Eu nu mă mai satur să îl pup, să îl miros şi să îi povestesc despre năzdravănii de frăţiori ce îl aşteaptă acasă. Tati a avut şi el voie să ne viziteze 20 de minute cât să ne bucurăm âmpreună, că şi de data asta, la naşterea lui, la fel ca a frăţiorilor, plouă” a scris fericita mămică pe pagina sa de Instagram.

        View this post on Instagram                       A post shared by Adela Popescu (@adela_popescu)

Totodată şi Radu Vâlcan a scris un mesaj emoţionant despre fericitul eveiniment din viaţa lor.

„Credeţi că este uşor să fii trezit la 5-6 dimineaţa, să fie liber prin oraş, să ai emoţii de fiecare dată când se pune roşu la semafor, să nu-mi răspundă Adela la mesaje pentru că, da, tocmai năştea după un travaliu nu lung, dar extenuant. Şi multe alte emoţii la care nu se gândeşte nimeni ”, a scris Radu Vâlcan, pe pagina sa fe Facebook. Totodată a transmis şi un mesaj pentru soţia sa şi micuţul lor care a venit pe lume astăzi:

„Pe scurt, iubire, vă ador”, le-a transmis acesta, alături de două emoticoane în formă de inimă.

Adela şi Radu Vâlcan s-au cunoscut pe platourile de filmare Iubire şi Onoare în 2010. În 2015, Adela s-a căsătorit cu actorul Radu Vâlcan. Iar după căsătorie, Adela şi-a schimbat numele în Adela Elena Vâlcan.

Primul loc copil, Alexandru a venit pe lume în 2016, iar în decembrie 2018 li s-a născut cel de-al doilea copil, Andrei.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite