Actorul Jackson Anthony a murit după un an de terapie intensivă, după un accident în care a fost implicat un elefant

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În timpul carierei sale, Anthony a jucat în 17 filme și a jucat ca regizor și scenarist în încă 2. 

Jackson Anthony
Jackson Anthony

Celebrul actor din Sri Lanka Jackson Anthony a murit luni la terapie intensivă, la un an după ce mașina sa s-a ciocnit cu un elefant sălbatic în regiunea Talawa.

Potrivit ziarului The Island, actorul a murit în unitatea de terapie intensivă a Spitalului Național din Colombo, la vârsta de 65 de ani. El a fost internat în spital pe 2 iulie 2022, după ce a fost rănit când mașina în care se deplasa împreună cu fratele său mai mic și o altă persoană s-au ciocnit de un elefant sălbatic.

Cu numele adevărat de Conganige Joseph Malsi Jackson Anthony acesta a fost un actor de film, teatru și televiziune din Sri Lanka. Anthony a câștigat de șaisprezece ori premiul pentru cel mai bun actor. El a apărut în fața publicului în forme versatile; regizor, producător, cântăreț, scenarist, gazdă de televiziune, romancier, editorialist, textier, istoric și călător.  

Anthony a atras, de asemenea, controverse în anii 2000 cu privire la politica sa și opiniile sale despre istoria Sri Lankăi. Cu toate acestea, mai târziu în cariera sa, el s-a distanțat de aceste controverse și a reorientat atenția publicului asupra activităților sale artistice. 

În timpul carierei sale, Anthony a jucat în 17 filme și a jucat ca regizor și scenarist în încă 2. 

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite