20 de ani de la moartea lui Anthony Quinn, actorul care a uluit cu talentul, dar şi cu dezvăluirile: s-a iubit cu Ingrid Bergman, dar şi cu fiica ei

0
0
Anthony Quinn, Ingrid Bergman. Foto: Profimedia
Anthony Quinn, Ingrid Bergman. Foto: Profimedia

Actorul din "Zorba Grecul" câştigase două Oscaruri şi fusese de alte două ori nominalizat de Academia Americană de Film, dar viaţa lui personală a atras, în egală măsură, atenţia publicului şi a presei.

Născut în 1915 la Chihuahua, în Mexic, Anthony Quinn a fost actorul care a reuşit performanţa de a sparge barierele americane ale Oscarului: a fost singurul actor care a obţinut mult râvnitele trofee deşi nu era american.

Asta până în 2014, când i-a urmat Lupita Nyong'o. Şi singurul dintre greii Hollywoodului care a făcut copii la 78, respectiv 81 de ani - cu secretara lui. Copiii cu numărul 12 şi 13. Iar adevărul este că lui Tony Quinn chiar i-a plăcut să atragă atenţia cu tumultuoasa viaţă personală şi cu latura lui de cuceritor.

În aceiaşi ani '90 în care stârnea vâlvă cu ştirile despre copiii săi, Quinn şi-a lansat şi autobiografia, "Păcatul originar", un tom extrem de bogat în dezvăluiri despre viaţa lui intimă.

Citeşte mai departe aici...

Vedete


Ultimele știri
Cele mai citite