Vloggerul Colo a fost eliberat şi plasat sub control judiciar. Tânărul nu mai are voie să publice conţinut pe reţelele sociale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FoOTO: InquamPhotos/Octav Ganea
FoOTO: InquamPhotos/Octav Ganea

Alexandru Bălan, cunoscut pe YouTube sub numele „Colo“, a fost eliberat miercuri după-amiază, după ce aseară a fost reţinut de poliţiştii de la Secţia 9 din Bucureşti. El este cercetat pentru infracţiuni de instigare publică, potrivit Digi24.

Vloggerul Alexandru „Colo“ Bălan (28 de ani) a fost plasat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile. În toată această perioadă, tânărul nu are voie să publice conţinut pe nicio reţea socială.

„Să nu desfăşoare activitatea în exercitarea căreia a săvârşit fapta - postarea în spaţiul online (de ex. YouTube, Instagram, Facebook, Tik Tok) de videoclipuri de tip live streaming, vlog“, se arată în comunicatul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2.

Colo a fost reţinut marţi seară în dosarul în care este cercetat pentru că ar fi instigat la violenţă împotriva minorelor, inclusiv la violarea acestora, după ce a povestit pe contul său de YouTube o experienţă pe care a avut-o cu o fată de 16 ani.

Verificările au început săptămâna trecută, după ce tânărul a afirmat, într-un videoclip postat pe YouTube, că unele adolescente merită „să le dai cu palmele, să le ţii cu capul de pereţi, să le pui piciorul pe faţă”.

Ulterior, Alexandru Bălan a prezentat scuze şi a spus că regretă situaţia creată: „Tot acest clip este extras dintr-un live de divertisment pe care l-am făcut acum câţiva ani. A fost o glumă extraordinar de proastă. Îmi cer scuze în mod oficial pentru că clipul meu a deranjat. Nu reprezintă în niciun caz nici valorile mele morale, nici felul meu de gândire”, a spus vloggerul urmărit de peste 850.000 de persoane.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite