„Visuri la cheie“ prezintă povestea unei pictoriţe în scaun cu rotile şi a familiei ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dragoş Bucur, Alina Vîlcu, Adela Pârvu, Andrei Samoil şi arhitectul peisagist, Dragoş Isăcescu, pornesc spre localitatea Cincsor, în judeţul Braşov, pentru a schimba destinul unei familii greu încercate de viaţă, în acestă seară, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie „Visuri la cheie“.

Ana Boboc şi Florin Boboc s-au luptat cu toate problemele de viaţă pe care le-au întâmpinat. Cei doi au muncit din greu pentru a oferi fiicelor lor, Ana şi Dara, o viaţă decentă şi resurse suficiente pentru a dobândi educaţia pe care şi-au dorit-o. În momentul de faţă doar Dara locuieşte cu ei, Ana fiind stabilită la Bucureşti. Totul a fost bine până în urmă cu nouă ani când fiica cea mare, Dara, a început să aibă probleme de sănătate. Până în anul al II-lea de facultate, Dara a fost un copil şi un adolescent fără probleme. Totul a început pe când ea era studentă în anul al II-lea la Facultatea de Peisagistică din Cluj-Napoca.

 La început i s-au deformat picioarele şi avea probleme de echilibru. Din acel moment, Dara a întrerupt facultatea şi a început căutările pentru un diagnostic şi un tratament corecte. A fost diagnosticată cu diferite boli, însă nici în momentul de faţă nu se cunoaşte cauza afecţiunii sale, ea fiind imobilizată într-un scaun cu rotile. După ce a întrerupt Facultatea de Peisagistică, fata  a început la Sighişoara Facultatea de Pictură din cadrul Universităţii de Arte şi Design Cluj-Napoca, pe care a absolvit-o în anul 2010. 

Veniturile familiei sunt extrem de mici şi abia reuşesc să supravieţuiască de pe o zi pe alta. În acest moment, priorităţile familiei Boboc sunt legate de cheltuielile cu tratamentele, investigaţiile, recuperările, precum şi cheltuielile cu materialele necesare Darei pentru a picta şi a-şi expune lucrările.

Ei îşi doresc să aibă o casă în care să poată duce o viaţă decentă, iar Dara să aibă parte de toate cele necesare pentru a putea picta în linişte.

Echipa „Visuri la cheie“ îi va ajuta pe membrii familiei Boboc şi le va oferi o renovare de vis în numai două săptămâni. În toată această perioadă, Ana, Forin şi Dara vor merge într-o vacanţă de neuitat în Deltă şi vor avea parte de foarte multe surprize. Când vor reveni, ei vor găsi o locuinţă complet refăcută, care va însemna şi un început pentru un trai mai bun.

Miercuri, de la ora 20.30, în cea de-a cincea ediţie „Visuri la cheie“, telespectatorii vor face cunoştinţă cu o familie incredibilă cu o poveste de viaţă impresionantă şi vor vedea cum viaţa acestora începe să se schimbe, numai cu ajutorul oamenilor.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite