Virgil Ianțu împlinește 52 de ani. Care este numele din buletin al prezentatorului TV

0
Publicat:

Prezentatorul emisiunii de cultură generală „Câștigă România“ împlinește 52 de ani. Virgil Ianțu s-a născut pe 20 februarie 1971, la Timișoara, și este un cântăreț și prezentator TV. Puțină lume știe cum îl cheamă, de fapt, în buletin.

Virgil Ianțu împlinește astăzi 52 de ani FOTO TVR
Virgil Ianțu împlinește astăzi 52 de ani FOTO TVR

Numele real al acestuia este Virgil Gătăianțu, dar fiind destul de dificil de pronunțat, Ștefan Bănică Junior i-a pus porecla „Ianțu”. Acest nume a ajuns să fie înregistrat la OSIM și l-a făcut celebru pe cunoscutul om de televiziune și solist.

Înainte de a deveni prezentatorul unor emisiuni TV de succes, cu audiențe mari, în ultimii 22 de ani, Virgil Ianțu s-a remarcat ca solist. Acesta a făcut parte din Corul de Cameră Madrigal și a fost membru al formației The Fifties, al cărei solist principal a fost Ștefan Bănică Junior.

Cele mai de succes emisiuni

Virgil Ianţu este cunoscut ca prezentator al emisiunii „Vrei să fii miliardar/milionar“, ca membru al juriului în cadrul show-urilor „Star Factory“ şi „Megastar“, ca gazdă a emisiunilor „Big Brother“, „Da sau Nu?“, „70’s show“, „Mobilul“ şi ca simpaticul partener de dialog al copiilor care „spun lucruri trăznite“.

De asemenea, Ianţu este cunoscut şi pentru cariera sa muzicală alături de cei de la The Fifties, în trupa lui Ştefan Bănica Jr., şi, cel mai recent, ca lider al trupei Bucharest Jazz Orchestra. În ultimii ani a dezvoltat o pasiune pentru psihologia copiilor şi învăţarea prin joacă, lucru care s-a concretizat în proiectul „Copiii spun – un curs ca o joacă“, transformat recent şi într-o serie online de pastile de înţelepciune de la cei mici.

„N-am mers niciodată la cosmetică"

Despre pasiunile sale, prezentatorul TV a spus recent în emisiunea lui Denise Rifai că îi place să joace fotbal, tenis și nu fumează. 

Folosesc produse de întreținere, fața are nevoie de hidratare. N-am folosit multă vreme, de vreo doi ani am început. Dar n-am mers niciodată la cosmetică. Recomand bărbaților să-și întrețină fața, dar nu altceva, mani-pedi, vopsitul”, a spus Virgil Ianțu

Despre somnul de prânz, omul de televiziune a afirmat că „e minunat, e cel mai bun medicament. E una dintre rețetele ce mă ajută să n-am probleme de sănătate”. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite