VIDEO Traian Băsescu vs. Victor Ponta, în episodul doi de la „Jurnalul unui burlac“, cu Mihai Bendeac

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Personajele luate în „vizor“ de Mihai Bendeac, în al doilea episod al show-ului „Jurnalul unui burlac“, difuzat pe Prima TV şi pe adevarul.ro, au fost doi dintre cei mai importanţi actori ai scenei politice: preşedintele Traian Băsesc şi premierul Victor Ponta. Pe lângă cei doi, Bendeac a ţinut să răspundă întrebărilor adresate de fani.

Cei doi politicieni au avut un schimb de replici savuros, iar întrebările precum „Unde a fost pitită flota?“ sau „Cum şi-a luat Ponta doctoratul?“ nu au lipsit.

Pe lângă Traian Băsescu sau Victor Ponta, Mihai Bendeac a mai abordat şi alte personaje în cel de-al doilea episod al show-ului „Jurnalul unui burlac“, printre care Ion Iliescu, Florin Salam, Adrian Năstase sau „pretenaşul“ Nicuşor de la Brăila. De asemenea, actorul a încercat, în stilul caracteristic, să răspundă la întrebarea „Cât de zgârcit este Dan Negru?“.

Actorul a ţinut să precizeze că deja a început să primească de la fanii săi „idei, sugestii, reclamaţii şi propuneri“, pe pagina oficială de Facebook, Jurnalul unui burlac. Una dintre nedumeririle internauţilor a fost răspunsul la întrebarea „Cum se roagă Radu Banciu înainte de culcare?“, iar Mihai Bendeac a pus în scenă un moment sugestiv pentru a ilustra personajul în cauză.

Tot în episodul cu numărul doi, Gigi Becali a fost vizitat la închisoare de Virgil şi de Giovani Becali. El a primit în dar o bucată de brânză de capră, nu de oaie aşa cum a solicitat, lucru ce i-a stârnit nemulţumirea şi a provocat o adevărată ceartă cu Giovani. În final, când ambii au aflat că brânza era un cadou de la Nicu Gheară, spiritele s-au calmat.

Pe lângă acestea, Bendeac şi-a imaginat cum ar fi arătat castingurile hollywoodiene cu Gheorghe Dinică, Florin Piersic, Jean Constantin şi Dem Rădulescu, iar la final, înainte de duelul în rime dintre Traian Băsescu şi Victor Ponta, Mihai Bendeac a ţinut să îi arate unei fane cum ar trebui să îşi tortureze prietenul: ascultându-l pe prim-ministrul Ponta.

Mihai Bendeac a revenit oficial pe micile ecrane săptămâna trecută, iar primul episod i-a avut în prim-plan pe realizatorii TV Mircea Badea, Mihai Gâdea, Radu Banciu şi Silviu Mănăstire.

 „Prima ediţie a show-ului s-a «învârtit», cu precădere, în lumea televiziunilor de ştiri. „Muncim ore în şir pentru fiecare minut dintre cele 22. Din acest punct de vedere, sperăm să fie cel mai dinamic şi conceptualizat show de comedie pe care l-aţi văzut la noi. Evident, aş câştiga mai mulţi bani dacă ar fi mai lung. Dar diferenţa dintre televiziune şi sex este că, în televiziune, calitatea este invers proporţională cu durata“, a scris actorul pe pagina lui de Facebook cu privire la pregătirea show-ului.

   

Primul episod din „Jurnalul unui burlac”, cu Mihai Bendeac

Ştiri pe aceeaşi temă:

Prima ediţie din „Jurnalul unui burlac“: Banciu, Gâdea şi Mănăstire s-au întrebat de ce „Ana are mere“  Mihai Bendeac a revenit oficial pe micile ecrane după ce prima ediţie din noua sa emisiune, „Jurnalul unui burlac“, şi-a făcut debutul la Prima Tv şi pe adevărul.ro. În acest prim episod, personaje precum Mihai Gâdea, Radu Banciu sau Mircea Dinescu au tratat problema Anei şi a merelor ei.

VIDEO Badea, Banciu şi Mănăstire, parodiaţi de Bendeac în primul episod din „Jurnalul unui burlac“ Show-ul „Jurnalul unui burlac“, un videoblog de comedie, axat pe parodie şi satiră, a avut premiera la Prima TV şi pe adevarul.ro, luni seară, de la ora 21.30. Personajele luate în „vizor“ de Mihai Bendeac la prima ediţie au fost realizatorii TV Mircea Badea, Radu Banciu şi Silviu Mănăstire.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite