Prima ediţie din „Jurnalul unui burlac“: Banciu, Gâdea şi Mănăstire s-au întrebat de ce „Ana are mere“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mihai Bendeac a revenit oficial pe micile ecrane după ce prima ediţie din noua sa emisiune, „Jurnalul unui burlac“, şi-a făcut debutul la Prima Tv şi pe adevărul.ro. În acest prim episod, personaje precum Mihai Gâdea, Radu Banciu sau Mircea Dinescu au tratat problema Anei şi a merelor ei.

După ce a explicat faptul că nu poate să fie uşor uitat, cu ajutorul unei parodii după clipul piesei „Wrecking Ball“, cantată de Miley Cyrus, Mihai Bendeac a făcut un tur al televiziunilor din România şi a ilustrat modul în care subiectul „Ana are mere“ ar fi fost dezbătut de o serie de moderatori, printre care Radu Banciu, Mihai Gâdea sau Silviu Mănăstire. Nici alte pesonaje precum Mircea Dinescu sau Mircea Badea nu au scăpat de revenirea comediantului, calităţile, dar mai ales defectele, fiind punctele cheie ale scenetelor pe care Bendeac le-a exploatat.

Show-ul lui Bendeac nu a fost lipsit de momente care au stârnit uimirea. Unul dintre acestea a fost sesiunea de săruturi pasionale cu câteva personaje, femei, bărbaţi şi... un coleg de la Prima TV. Mai mult, în emisiune a apărut şi Andrei Duban, într-un dintre scenete, fiind îmbrăcat în pionier. Finalul emisiunii a fost completat şi de revenirea lui Gigi Becali care a încercat să demonstreze că merită să iasă din închisoare.

image

Mihai Bendeac FOTO Prima TV

După ce, în luna octombrie a anului trecut, artistul a avut un conflict cu Antena 1, post la care a fost realizatorul emisiunii de umor „iComedy“, iar mai apoi a fost exclus din juriul emisiunii „România dansează“, Mihai Bendeac revine la postul unde şi-a făcut debutul, Prima TV.

image

Mihai Bendeac FOTO Prima TV

Despre noul său show, Mihai Bendeac a transmis, prin intermeriul contului său oficial de Facebook, că este un videoblog săptămânal de comedie, axat pe parodie şi satiră, cu o durată de 22 de minute. „Jurnalul unui burlac“ va rula la Prima Tv până pe 31 decembrie anul acesta, în fiecare luni, de la ora 21:30, la Prima TV.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite