VIDEO Reclamă virală cu Micutzu şi Godină, presărată cu ironii la adresa influencerilor: „Asta e, ai vrut să fii influencer, acum pune-te capră“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O reclamă în care Micutzu ironizează modul în care agenţiile de publicitate apelează la toate variantele posibile pentru a realiza spoturi virale… s-a viralizat.

Comediantul Micutzu este protagonistul unei noi reclame virale pentru site-ul de huse de telefoane CatMobile.ro. Ideea din spatele reclamei este chiar ironizarea modului în care sunt gândite spoturile publicitare pentru a deveni virale, folosindu-se clasica reţetă „cu de toate“, mai ales cu influenceri. 

În clip este folosit tot ce e „pe val“ în momentul de faţă, inclusiv alpaca lui Marian Godină şi muzica trap, după cum a remarcat Paginademedia.ro.

„Bă, staţi două secunde. Gata, hotărâţi-vă! Vreţi viral cu ce? Cu Micutzu? Cu Godină? Cu alpaca? Cu trap? Hotărâţi-vă ce vreţi!“, este replica lui Micutzu într-un moment de exasperare. Iar răspunsul ferm al clientului este: „Da!“.

Clipul conţine şi trimiteri ironice la adresa influencerilor – momentul în care Micutzu este pus să-şi toarne sos în cap „în cantităţi industriale“, referinţă la un vers din piesa „SOS“ a trupei de vloggeri 5Gang, şi replica dată de Micutzu lui Marian Godină – „Ai vrut să fii influencer, acum pune-te capră“.

De asemenea, în reclamă s-a strecurat şi o înţepătură politică – „Şi eu vreau autostradă până în Braşov, dar nu poţi să ai tot ce vrei“.

.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite