VIDEO Mădălina Ghenea este protagonista unor scene de sex, în serialul „Borgia: Adevăr şi frică“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mădălina Ghenea, alături de actorii Mark Ryder şi John Doman FOTO iodonna.it
Mădălina Ghenea, alături de actorii Mark Ryder şi John Doman FOTO iodonna.it

Topmodelul român Mădălina Ghenea (26 de ani) este protagonista mai multor scene de sex în serialul „Borgia: Faith and Fear/ Borgia: Adevăr şi frică“, un alt proiect despre sângeroasa familie italiană.

Mădălina Ghenea, originară din Slatina (judeţul Olt), o interpretează pe Dorotea Malatesta, amanta lui Cesare Borgia, fiul nelegitim al papei Alexandru al VI-lea, în cinci episoade din ultimul sezon al serialului „Borgia: Adevăr şi frică“. Românca apare nud şi este protagonista unor scene de sex, alături de actorul britanic Mark Ryder, interpretul personajului principal. 

„Borgia: Adevăr şi frică“ este o dramă istorică franco-germană imaginată de scriitorul Tom Fontana. În centrul acţiunii se află familia Borgia, al cărei reprezentant principal este coruptul Rodrigo Borgia, care este ales în 1492 ca papă, sub numele de Papa Alexandru al VI-lea, personaj interpretat de John Doman. Pentru a-şi aduce copiii – Cesare, Juan şi Lucreţia – în Vatican şi a-i pune în funcţii însemnate, noul pontif este în stare de crimă, viol şi chiar incest. 

    

Mădălina Ghenea, protagonista unor scene de sex în serialul „Borgia: Adevăr şi frică“

   

Mădălina Ghenea nu este singura româncă implicată într-un proiect despre familia Borgia. Ana Ularu (27 de ani) a apărut în al treilea sezon al serialului „Familia Borgia“, difuzat de HBO, în care a jucat rolul ducesei Charlotte d'Albret, care devine soţia lui Cesare Borgia.

Mădălina Ghenea a debutat ca actriţă în 2011, în comedia italiană „I Soliti Idioti“, în regia lui Enrico Lando, iar în 2012 a fost recompensată cu premiul Sorriso diverso Roma, pentru interpretarea din „Razzabastarda“ de Alessandro Gassman. De asemenea, a mai jucat în filmul „Dom Hemingway“, semnat de Richard Shepard, în care apare alături de Jude Law.

Pe de altă parte, în 2012, numele româncei s-a aflat în topul celor mai dorite femei întocmit de site-ul AskMen.com. Mădălina Ghenea a avut relaţii cu mai mulţi actori de la Hollywood, iar ultimul dintre aceştia a fost nominalizatul la Oscar Michael Fassbender. Anterior, românca a fost logodnica lui Gerard Butler, starul filmului „300“. Presa internaţională a asociat adeseori numele ei şi cu cel al actorului american Leonardo DiCaprio.


Mai puteţi citi:

Ana Ularu joacă în noul sezon al serialului „Familia Borgia“  „Familia Borgia“ se întoarce la HBO, pe 24 mai, când va fi difuzat în premieră în România cel mai nou sezon al serialului, în care apare şi actriţa Ana Ularu.

FOTO Mădălina Ghenea joacă într-un film alături de celebrul actor Michael Caine Topmodelul român Mădălina Ghenea a făcut o nouă „cucerire“ în lumea starurilor: celebrul actor britanic Michael Caine. De data aceasta doar la nivel profesional, căci cei doi au filmat împreună câteva secvenţe din pelicula „Youth“.

Mădălina Ghenea: „Nu sunt ţigancă, nu am această onoare“ Pentru rolul prostituatei, pe care Mădălina Ghenea l-a interpretat în filmul „Razzabastarda“, în presă au apărut speculaţii potrivit cărora românca ar fi ţigancă. Actriţa şi fotomodelul în vârstă de 25 de ani a dezminţit aceste afirmaţii.

Mădălina Ghenea: „Am vândut castraveţi şi roşii în piaţă“ Mădălina Ghenea a fost invitată luni, 6 mai, la emisiunea lui Mihai Gâdea, „Sinteza Zilei“ de la Antena3, unde a vorbit despre relaţia sa cu Gerard Butler, dar şi despre drumul pe care l-a parcurs până la celebritate.

VIDEO Mădălina Ghenea în România: „Când am plecat de acasă, nu aveam absolut nimic. În 12 ani, mi-am îndeplinit visele“ Vineri seara, frumoasa româncă în vârstă de 25 de ani a fost prezentă într-un club din Bucureşti, la avanpremiera "Dom Hemingway", comedia neagră în care joacă rolul unei femei fatale dornice să-şi depăşească situaţia materială.

INTERVIU Mădălina Ghenea: „M-am lovit de probleme pentru că sunt româncă“ Românca recunoscută la nivel internaţional spune că are o pasiune pentru ţara în care s-a născut, deşi a întâmpinat şi dificultăţi din cauza naţionalităţii. În ciuda succesului, Mădălina Ghenea nu se gândeşte la câştigurile materiale, ci mizează pe valorile spirituale, după cum explică într-un interviu pentru „Adevărul“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite