Un tânăr care suferă de autism şi este orb a uluit juriul de la „America's Got Talent“: „Nu mă pot opri din plâns. Ne-ai uimit cu vocea ta“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Kodi Lee pe scena „America's Got Talent
Kodi Lee pe scena „America's Got Talent

Un tânăr de 22 de ani, care suferă de autism şi are deficienţe de vedere, a impresionat juriul de la „America’s Got Talent“ cu vocea sa. Concurentul a primit şi Golden Buzz-ul de la unul dintre membrii juriului.

Kodi Lee, un tânăr de 22 de ani, a urcat pe scena „America's Got Talent“ şi a uluit atât juriul cât şi publicul cu talentul său. El a interpretat la pian şi voce piesa „A song for you“, scrie Daily Mail. 

Kodi Lee a venit însoţit de mama sa, Tina Lee, care a dezvăluit faptul că fiul ei este orb şi suferă de autism, iar muzica, pe care a descoperit-o încă din copilărie, este pasiunea care „i-a salvat viaţa“.

„Când asculta muzică, ochii lui se făceau mari şi începea să cânte şi atunci am realizat, cu lacrimi în ochi, că este un entertainer. Datorită muzicii a putut să reziste în această lume. Pentru că, atunci când suferi de autism, este dificil să faci ceea ce face toată lumea. Muzica, practic, i-a salvat viaţa“, le-a spus Tina celor patru membri ai juriului: Simon Cowell, Howie Mandel, Julianne Hough şi Gabrielle Union.

Julianne Hough  a început să plângă, iar cei din public s-au ridicat în picioare, aplaudându-l pe tânăr, după ce Kodi şi-a încheiat reprezentaţia. 

„Nu mă pot opri din plâns. Ţi-am simţit pasiunea, ţi-am simţit sufletul. Vocea ta ne-a uimit. Te-am auzit şi a fost extraordinar“, i-a spus Julianne.

Howie Mandel a adăugat: „ Îţi spun doar atât, Kodi. Toţi cei de aici s-au ridicat în picioare să te aplaude. Ai fost absolut minunat. Nu numai că am simţit autenticitatea din vocea ta, dar eşti şi o inspiraţie şi un mare talent.“

De asemenea, şi cel mai critic dintre membrii juriului, Simon Cowell, s-a declarat profund impresionat de momentul tânărului. „Ceea ce tocmai s-a întâmplat pe scenă a fost extraordinar. Nu ştiu cum este să fii în lumea lui Kodi, dar se vede că aveţi o relaţie extraordinară“, i-a spus Simon mamei tânărului. 

image

Apoi a adăugat: „Vocea ta este fantastică. Ai un timbru vocal minunat. Îţi mulţumesc mult că ai venit la noi. O să-mi amintesc acest moment pentru tot restul vieţii“. 

Gabrielle Union a fost cea care a apăsat apoi butonul auriu pentru a-l trimite pe tânăr direct în semifinalele show-ului. „Tocmai ai schimbat lumea. Iar eu îţi voi dărui ceva special“, i-a spus Gabrielle. 

image

Kodi Lee 

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite