Traian Băsescu: „Dacia Logan MCV e o maşină cu care poţi să pleci la drum cu tot ce ai, inclusiv cu cel mic“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Traian Băsescu şi Roxana Ciuhulescu au vorbit despre noul model Dacia Logan MCV
Traian Băsescu şi Roxana Ciuhulescu au vorbit despre noul model Dacia Logan MCV

Invitat în emisiunea Roxanei Ciuhulescu, Preşedintele a testat noul model Dacia Logan (MCV) şi a descoperit avantajele acestui tip de maşină.

Traian Băsescu a discutat cu Roxana Ciuhulescu despre noul design al maşinii şi avantajele acesteia, despre suspensii, motor şi display. Şeful Statului a condus modelul pe străzile Capitalei, pentru a-i testa calităţile. „Îţi dă impresia că e o maşină solidă, chiar dacă e ieftină. E o maşină cu care poţi să pleci la drum cu tot ce ai, inclusiv cu cel mic“, a spus şeful Statului, cu zâmbetul pe buze. 

Fiindcă va deveni bunic, Roxana Ciuhulescu i-a dăruit o ie tradiţională şi păpuşa Nadia Comăneci pentru nepoţica sa, ca să fie mândră că este româncă. 

roxana ciuhulescu

„Suspensiile sunt acceptabile, par a fi mai bune ca la Logan, frâna ascultă prompt. E o maşină bună. Ştii dinainte de a te urca în ea că nu e un Mercedes, dar pentru clasa ei e extraordinară“, a mai zis Traian Băsescu. Preşedintele a spus că nu crede că România este o piaţă bună pentru maşini electrice, pentru că acestea necesită o infrastructură deosebită. „Trebuie să ai unde să încarci bateriile. Nu poţi merge 200 de kilometri după care să rămâi în drum“, a explicat Băsescu.

Totodată, Şeful Statului încurajează mijloacele alternative de transport. „Mersul cu bicicleta cred că e foarte sănătos, extrem de practic, nu e mare diferenţă să pleci în Bucureşti cu bicicleta sau cu maşina până la birou. Bicicleta şi rolele ar fi soluţii mult mai ieftine, rapide şi practice decât maşina“, a conchis invitatul Roxanei Ciuhulescu.

roxana ciuhulescu
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite