Televiziunea Crime & Investigation se lansează în România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
A+E Networks® UK a anunţat lansarea televiziunii Crime & Investigation Network® (CI) în România, prin UPC
A+E Networks® UK a anunţat lansarea televiziunii Crime & Investigation Network® (CI) în România, prin UPC

Crime & Investigation (CI) ajunge în ţară prin unul dintre cei mai mari operatori de televiziune prin cablu, UPC, şi va fi inclusă în abonamentul Maxim HD TV.

„UPC este un partener puternic ce susţine această lansare, iar pe viitor ne dorim să continuăm distribuţia şi prin ceilalţi operatori de cablu şi DTH din România. Această lansare este rezultatul succesului pe care Crime & Investigation Network l-a avut în ţările Europei Centrale“, spune Bakori Davis, vicepreşedinte operaţii comerciale în cadrul A+E Networks Marea Britanie.

Crime & Investigation Network deschide arhivele poliţiei şi uşile laboratoarelor de criminalistică şi ale sălilor de judecată, pentru a descoperi adevărul din spatele celor mai scandaloase crime. Televiziunea transmite seriale de succes precum „Bandele din Marea Britanie“, „Primele 48 de ore“, „Arhiva de crime a lui Fred Dinenage“ şi „Detectivi paranormali“.

crime & investigation tv

Televiziunea CI va fi disponibilă pe poziţia 305 a telecomenzii UPC şi va fi inclusă în abonamentul Maxim HD TV. Lansarea în România vine la scurt timp după ce CI a pătruns în Cehia şi în Slovacia, prin Skylink. 

Crime & Investigation Network ajunge în peste 50 milioane de case, din mai mult de 100 de ţări, cu conţinut tradus în peste 17 limbi.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite