Simona Gherghe şi Dan Negru prezintă poveştile eroilor unei generaţii în ediţii speciale „Acces Direct“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Gherghe şi Dan Negru prezintă, în zi aniversară, la Antena 1, ediţii speciale ale emisiunii „Acces Direct“. Pe parcursul a patru ore de emisie în direct, cei doi vor prezenta poveştile unor oameni simpli care au impresionat prin curajul lor.

Pentru duminică, ziua în care Antena 1 aniversează 22 de ani de existenţă, emisiunea „Acces direct“ a pregătit două ediţii speciale prezentate de Simona Gherghe şi Dan Negru. Pe parcursul a aproape patru ore de emisie desfăşurată în direct, între orele 14.00 - 16.00, respectiv între orele 17.30 - 19.00, telespectatorii vor afla poveştile incredibile ale unor oameni care au inspirat, au emoţionat şi care i-au facut pe toţi să creadă că în fiecare zi se poate naşte un erou.

Unul dintre aceţti oameni speciali este tânărul adoptat în Franţa din România, care a renunţat la confortul Occidentului şi la cariera în armata franceză pentru a fi din nou român, aici, în ţara în care s-a născut. Ce l-a adus înapoi acasă şi ce plănuieşte să facă, telespectatorii Antenei 1 vor vedea la „Acces direct“.

În aceeaşi ediţie, telespectatorii o vor revedea pe bătrâna de 91 de ani care îşi creşte singură strănepoata şi care a cutremurat o ţară întreagă cu vocea şi povestea ei. Ce se întâmplă acum cu cele două suflete salvate de oamenii inimoşi, telespectatorii vor afla in ediţiile speciale din 29 noiembrie. De asemenea, în emisiunea moderată de Simona Gherghe si Dan Negru vor veni duminică două cupluri de tineri care şi-au văzut visul cu ochii atunci când Nea Mărin şi echipa de la „Poftiţi de vă iubiţi“ le-au călcat pragul casei. Cum le-au schimbat aceştia destinele şi ce se ascunde în spatele poveştilor lor, telespectatorii urmează să afle de ziua Antenei 1.

image

FOTO Antena 1

Şi tot duminica, la zi de sărbătoare, vin la „Acces direct“ tineri talentaţi, cu probleme grave de sănătate sau cu un destin ce i-a marcat, dar care au urcat pe cele mai înalte culmi, iar poveştile lor au depăşit graniţele României. Cine sunt ei şi cum au reuşit să devină eroii unei generaţii, telespectatorii vor afla chiar de la ei, pe 29 noiembrie, de la ora 14.00 la 16.00 şi de la ora 17.30 la 19.00, in doua editii de excepţie „Acces direct“, marca Simona Gherghe şi Dan Negru.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite