Serialul „The Leftovers/Cei rămaşi“, despre o lume postapocaliptică, începe luni la HBO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serialul „The Leftovera/Cei rămaşi“  îl are ca protagonist pe Justin Theroux FOTO cinemagia.ro
Serialul „The Leftovera/Cei rămaşi“  îl are ca protagonist pe Justin Theroux FOTO cinemagia.ro

Serialul „The Leftovers/ Cei rămaşi“, o nouă producţie originală HBO, ajunge pe micile ecrane din România pe 30 iunie.

Serialul HBO „Cei rămaşi“ prezintă povestea oamenilor rămaşi pe Pământ după Plecare. Când nimic nu mai are sens, Kevin Garvey (Justin Theroux), tată a doi copii şi şeriful poliţiei, încearcă să menţină o stare de normalitate în jurul său.

Producătorul şi scenaristul american Damon Lindelof, co-creatorul serialului Lost, propune o dramă care se concentrează pe un oraş de provincie ale cărui idei preconcepute sunt spulberate în urma unui eveniment global numit Plecarea.

Bazat pe romanul cu acelaşi nume scris de Tom Perrotta , serialul spune povestea locuitorilor oraşului fictiv Mapleton, ce începe la trei ani de la ziua fatidică de 14 octombrie, în care 140 de milioane de oameni (2% din populaţia lumii) au dispărut fără urmă.

Văzut din perspectiva şerifului Kevin Garvey, interpretat de Justin Theroux, serialul arată modul în care oamenii obişnuiţi reacţionează la evenimente inexplicabile – cum pot fi unite sau distruse familii şi comunităţi - şi dezvăluie modul în care o calamitate fără precedent poate transforma credinţa oamenilor în cinism, paranoia, nebunie sau fanatism.

Alături de Justin Theroux, cunoscut pentru rolul din pelicula „Mulholland Drive“ a regizorului David Lynch, în serial vor apărea actorii Michael Gaston, Liv Tyler, Amy Brenneman, Margaret Qualley, Emily Meade, Peterson Joseph, Chris Zylka.

Serialul „The Leftovers/ Cei rămaşi“ va putea fi vizionat începând cu 30 de iunie, în fiecare luni, de la orele 22.00, pe HBO. Producţia va fi disponibilă şi pe HBO GO, iar primul episod va putea fi urmărit fără abonament din ziua premierei.
   

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite