Serialul „Doi bărbaţi şi jumătate“ se încheie după 12 sezoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Distribuţia „Doi bărbaţi şi jumătate“: Angus T. Jones, Ashton Kutcher şi Jon Cryer FOTO Forbes
Distribuţia „Doi bărbaţi şi jumătate“: Angus T. Jones, Ashton Kutcher şi Jon Cryer FOTO Forbes

Serialul „Two and a Half Men/ Doi bărbaţi şi jumătate“ va avea ultimul episod în luna februarie a anului viitor, notează „The Independent“. Anunţul vine după ce serialul, care îi are în rolurile principale pe Ashton Kutcher, Jon Cryer şi Angus T. Jones, a ajuns la sezonul cu numărul 12.

Domnia lui Ashton Kutcher ca Cel mai bine plătit actor de televiziune va ajunge la final în luna februarie a anului viitor, când va fi difuzat episodul final din „Two and a Half Men/ Doi bărbaţi şi jumătate“. Se estimează că actorul a câştigat 24 de milioane de dolari de când face parte din distribuţia serialului, aproximativ 15 milioane între iunie 2012 şi iunie 2013, conform revistei „Forbes“.

Colegul lui Kutcher, Jon Cryer, este al doilea Cel mai bine plătit actor de televiziune, acesta câştigând în jur de 21 de milioane de dolari. Ultimul episod al uneia dintre cele mai apreciate producţii de comedie din Statele Unite ale Americii va fi difuzat pe 19 februarie 2015, precizează cbs.com.

Serialul „Doi bărbaţi şi jumătate“ a debutat în 2003 şi i-a avut iniţial în distribuţie pe Charlie Sheen, Jon Cryer şi copilul-vedetă Angus T. Jones. Cel din urmă a renunţat la rolul care l-a făcut celebru după ce a criticat acest serial în 2012, spunând că este „lipsit de Dumnezeu“, cerându-le, totodată, telespectatorilor americani să nu mai urmărească show-ul.

Sheen a fost concediat în 2011 de studiourile Warner Bros. Television după ce timp de câteva luni de zile a ţinut prima pagină a ziarelor cu scandalurile legate de viaţa personală, dar şi din cauza atacurilor verbale dure pe care le-a lansat la adresa lui Chuck Lorre, producătorul serialului. Charlie Sheen este de mult timp un obişnuit al presei de scandal, din cauza stilului său de viaţă turbulent şi a numeroaselor probleme pe care le-a avut de-a lungul anilor cu justiţia - droguri, prostituţie şi violenţă domestică. Sheen a încercat să ajungă la un acord de pace cu Chuck Lorre în noiembrie, anul trecut, pe Twitter (deşi Lorre nu are cont pe această reţea).

Personajul lui Charlie Sheen (Charlie Harper) a fost „ucis“, iar Ashton Kutcher i-a luat locul în distribuţie. Deşi a părăsit serialul în urmă cu câţiva ani înconjurat de infamie, actorul Charlie Sheen pare să aibă în continuare o slăbiciune faţă de acest show. Acesta speră să se reîntoarcă în distribuţia serialului produs de CBS, pentru ultimul sezon. Sheen a declarat, într-un interviu acordat publicaţiei „TV Guide Magazine“, că a încercat să-i contacteze pe oamenii care realizează sitcomul pentru a le oferi o idee privind finalizarea serialului, iar aceştia l-ar fi căutat la rândul lor, scrie abcnews.go.com. 

„Încercăm să ne dăm seama ce ar face mai mult sens. Dacă se vor decide cu privire la ce le-am propus, ca mai apoi să mă includă într-o scenă finală, eu sunt disponibil şi apar devreme. Dacă nu, depinde tot de ei ce se va întâmpla“, a declarat Charlie Sheen. În ciuda spuselor sale, „TV Guide“ susţine că actorul nu a vorbit cu producătorii în ceea ce priveşte o viitoare apariţie în serial.

Sheen spune că reîntoarcerea lui ar fi un semn „al bunăvoinţei, dar şi cireaşa de pe tort“. Pe de altă parte, o astfel de colaborare pare nerealizabilă în acest moment după ce producătorii comediei televizate au spus, în repetate rânduri, că au încetat să mai aibă orice fel de relaţii cu actorul Charlie Sheen, scrie şi „The Hollywood Reporter“. 

„Two and a Half Men/ Doi bărbaţi şi jumătate“ a fost nominalizat de 47 de ori la premiile Grammy, iar Cryer a şi câştigat două astfel de distincţii, în 2009 şi în 2012. Comedia se difuzează pe micile ecrane de mai bine de un deceniu şi va ajunge la 262 de episoade.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite