Schimbări în grila Kanal D: galele eliminatorii „Bravo, ai stil!“ vor fi difuzate în fiecare sâmbătă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gala „Bravo, ai stil!“ va fi difuzată din această săptămână în fiecare sâmbătă de la ora 22:00, iar „Se strigă darul“ va intra în grilă duminică, de la ora 20:00, anunţă Kanal D într-un comunicat.

Începând din această săptămână, fanii „Bravo, ai stil!” se vor bucură de luni până sâmbătă, fără pauză, de experienţa unui show fenomen care cucereşte tot mai mulţi telespectatori prin combinaţia inedită de reality şi fashion show. Din 5 noiembrie, Galele eliminatorii „Bravo, ai stil!“ vor fi difuzate în fiecare sâmbătă de la ora 22:00, urmând ca duminică, de la ora 20:00, să între în grilă show-ul „Se strigă darul“.

În această sâmbătă, de la ora 22:00, concurentele emisiunii „Bravo, ai stil!“ au de trecut o probă pe cât de dificilă, pe atât de spectaculoasă şi provocatoare. De această dată, fetele trebuie să se îmbrace în stilul anilor ’20 şi să facă faţă exigenţelor Juriului căruia i se alătură, în această săptămâna, un tânăr talentat şi charismatic: GEØRGE (n.r. fost Jorge).

Andreea Mantea şi Bursucu îşi vor continua aventurile pline de haz şi goana după zestre, în fiecare duminică, imediat după principalul grupaj informativ al zilei, în show-ul „Se strigă darul“.

Mutarea vine după ce Kanal D a ajuns şi pe locul patru în audienţe, în serile de duminică, fiind depăşit, în special la nivel naţional, de Prima TV cu reality-show-u „Schimb de mame“, scrie paginademedia.ro. Spre exemplu, duminica aceasta, pe intervalul iUmor (20:00 - 22:10), Kanal D a fost aproape la egalitate cu Prima TV, cu o medie de 788.000 de persoane, la nivel întregii ţări. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite