Când începe serialul „Ziua în care mi s-a scris destinul“, la Kanal D

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Serialul, cu Hatice Sendil şi Ozcan Deniz în rolurile principale, va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, după ce producţia „Gunes“ ajunge la final.

Serialul „Ziua în care mi s-a scris destinul“, ce o are în rolul principal pe actriţa Hatice Sendil (n.r. -Dila din serialul cu acelaşi nume), va începe pe 12 octombrie, la Kanal D, după ce producţia „Gunes“ va ajunge la final. Telespectatorii Kanal D vor avea parte de un scenariu puternic, în care două mame îşi dispută acelaşi copil.

„Cred că cel mai intens aspect al serialului este legat de faptul ca Elif, personajul pe care îl interpretez, devine mamă purtatoare, constrânsă fiind de împrejurări. Ţine în ea copilul pe care, după naştere, îl va ceda unei alte femei, şi ea pusă într-o situaţie dificilă: aceea de a alege ca pruncul să îi fie purtat de altcineva până la venirea acestuia pe lume. Nu vă dezvălui mai multe pentru că mi-aş dori să descoperiţi pas cu pas o poveste extraordinară“, spune Hatice Sendil.      

Încă de la primul episod aflăm contextul care le face pe personajele principale să ia anumite decizii; Elif are un tată despotic, care încearcă să îşi impună voinţa asupra celor două fete ale sale, dar şi asupra soţiei, care trăieşte cu spaima în fiecare zi. O mamă care îşi apără fiicele de teroarea tatălui, dorinţa de libertate a lui Elif, fiorii unei iubiri care ia naştere încă de la primele cadre, precum şi eterna opoziţie dintre sărăcie şi opulenţa, acestea sunt ingredientele care îi vor cuceri pe telespectatori de la primele episoade al serialului, anunţă Kanal D.

Nu rataţi, din 12 octombrie, o poveste de viaţă intensă,  „Ziua în care mi s-a scris destinul“, cu Hatice Sendil şi Ozcan Deniz (n.r. - a mai jucat in „Havin - Două vieţi, o dragoste“) în rolurile principale. Serialul turcesc va fi difuzat de luni până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite