Reacţia jurnalistului Grigore Cartianu la afirmaţiile lui Radu Banciu despre români: „Sunt efectul unor indicaţii venite de sus“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Afirmaţiile lui Radu Banciu, făcute în ultima sa emisiune de la B1 TV înainte de Crăciun, au stârnit reacţii dure ale colegilor de breaslă. După Robert Turcescu, care a anunţat că va face dezvăluiri despre Radu Banciu, Grigore Cartianu îl taxează dur pe realizatorul B1 TV.

Acest nefericit Radu Banciu, un tip cu destul talent, dar şi cu un amestec fatal de prostie-nebunie-mitocănie-josnicie-nemernicie.
Ce s-a găsit el să comunice, la B1 TV, înainte de Sărbători? Că românii sunt nişte proşti care, evident, nu-l merită pe el, Răducu Prezentatorul-Minune! (…) Nu este pentru prima dată când Banciu generalizează scabros, ca şi cum o categorie întreagă de oameni ar fi la fel. Iar în cazul de faţă, categoria o formează TOŢI ROMÂNII, fără excepţie! Toţi sunt proşti şi zgârciţi, că aşa a decretat un dezaxat la televizor!
“, a postat Cartianu pe contul său de facebook, citat pe portalul Reporter Virtual.

Apoi, citându-l pe Robert Turcescu, Grigore Cartianu dă de înţeles că ştie (şi) el „cine-i trage sforile lui Radu Banciu”, care primeşte „indicaţii venite de sus”, astfel explicându-se şi afirmaţiile sale despre confruntarea Ponta-Iohannis chiar înainte de turul al doilea de scrutin:

Oripilat de modul în care neisprăvitul Radu Banciu i-a jignit pe români chiar de Crăciun, Robert Turcescu ne face o promisiune: «Într-o zi o să vă spun nişte lucruri interesante (şi) despre acest personaj numit Radu Banciu.
Dar mai ales despre cine îi trage sforile».
Asta-i partea cea mai interesantă: cea cu trasul sforilor. Vom înţelege de ce Banciu a spus, cu două zile înainte de finala prezidenţială, că «doar proştii cred că Ponta poate pierde în faţa lui Iohannis; staţi liniştiţi, Ponta este deja preşedinte».
Din informaţiile mele - pe care Robert Turcescu pare să le confirme -, astfel de abordări politice nu sunt rodul gândirii lui Banciu, ci efectul unor indicaţii venite de sus. Cât de de sus? Îl las pe Robert să spună primul, că au fost colegi la B1TV!
“, a mai postat Cartianu.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite