Programe de Crăciun la Kanal D: filme şi o ediţie specială „Vrei să fii milionar“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Kanal D le-a pregătit telespectatorilor, în perioada Sărbătorilor de Iarnă, ediţii speciale ale unora dintre cele mai îndrăgite emisiuni ale postului, dar şi un „festin“ cinematografic.

Kanal D va difuza o varietate de programe cu ocazia sărbătorilor. În ziua de Crăciun, postul va difuza o ediţie specială „Vrei să fii milionar“, prezentată de Teo Trandafir.

Programe de sărbători la Kanal D

Duminică, 23 decembrie

În prag de sărbătoare, de la ora 17.15, Kanal D difuzează o ediţie specială „Asta-i România“. Cum miracolele prind viaţă în aceste zile magice, cum este cea a Crăciunului, echipa emisiunii oferă telespectatorilor un material tulburător de sincer, de sensibil, cu imagini care stârnesc revoltă şi dor deopotrivă, dar care spun totul despre sistemul de sănătate din România. 

Tot duminică, începând cu ora 20.00, iubitorii de adrenalină sunt invitaţi să-l urmărească pe Joseph Cross în rolul lui Danny Kruger, un tânăr pilot amator de curse de stradă în filmul de acţiune „Pilot înnăscut“/ Born to Race“. În rolurile principale vor mai juca John Pyper-Ferguson, Brando Eaton, Nicole Badaan şi Sherry Stringfield. 

Luni, 24 decembrie

În seara de Ajun, începând cu ora 21.30, nal D va difuza prima parte din capodopera „Sfânta Familie/ The Holy Family, un film italian excepţional cu valenţe de documentar. În rolurile principale joacă Ana Caterina Morariu, Alessando Gassman, Massimiliano Varrese, Brando Pacitto şi Franco Nero. 

Marţi, 25 decembrie

În seara de Crăciun, de la ora 20.00, Teo Trandafir dă startul unei ediţii speciale şi pline de emoţie „Vrei să fii milionar?“, în care cei mai ageri la minte copii vin sa îşi testeze cunoştinţele de cultură generală.

Imagine indisponibilă

De la ora 22.00, telespectatorii vor putea urmări a doua parte din filmul italian-documentar „Sfânta Familie/ The Holy Family“

Miercuri, 26 decembrie

În a doua zi de Crăciun, cei care îndragesc filmele de groază îi vor putea urmări pe Simon Rex şi Ashley Tisdale în cea mai recentă parodie neagră „Comedie de Groază 5/ Scary Movie 5“, începând cu ora 23.00.

Joi, 27 decembrie

Margareta Pâslaru, Dem Rădulescu şi Lulu Mihăescu aduc joi, începand cu ora 15.00, în casele telespectatorilor, magica lume a unei fetiţe drăgălaşe şi zvăpăiate, în celebra ecranizare românească „Veronica“. Cei mari şi cei mici deopotriva vor urmări aventurile Veronicăi în minunata lume a basmelor. 

De la ora 23.00, Norman Reedus, Claire Holt şi Matthew McNulty duc o luptă cu o forţă malefică în thriller-ul „Mesagerii 2: Sperietoarea de ciori“ („Messengers 2: The Scarecrow“)

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri