Programe de Crăciun la Antena 1: ce e de văzut în cele şase zile de sărbătoare pregătite

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Răzvan şi Dani FOTO Antena 1
Răzvan şi Dani FOTO Antena 1

Antena 1 a pregătit un program bogat de Crăciun, aşa că timp de şase zile postul va difuza programe pentru întreaga familie: de la filme specifice perioadei, finala X Factor 2018 şi o ediţie specială a show-ului culinar „Chefi la cuţite“ până la concertele Deliei şi al lui Ştefan Bănică Jr.

Antena 1 va difuza o varietate de programe de Crăciun, începând chiar din acest weekend, când pe micile ecrane vor rula două filme Disney, show-ul „Acadelia“, dar şi finala celui de-al optulea sezon al show-ului „X Factor“. 

În ziua de Crăciun, postul va difuza ediţii speciale „Neatza cu Răzvan şi Dani“, „Prietenii de la 11“, „Acces Direct“ şi „Chefi la cuţite“, dar şi tradiţionalul concert de Crăciun susţinut de Ştefan Bănică la Sala Palatului. 

Programe de Crăciun la Antena 1

Vineri, 21 decembrie 

Antena 1 va difuza filmul de animaţie „Frozen – Regatul de gheaţă“, de la ora 20.00. Filmul Disney, lansat în 2013 sub regia lui Chris Buck şi Jennifer Lee, a avut doar în primul an de la lansare încasări de peste un miliard de dolari şi a luat două premii Oscar pentru cel mai bun film de animaţie şi cel mai bun cântec

Tot vineri, de la ora 00.00, Antena 1 difuzează „Acadelia“, concertul susţinut de Delia la Sala Palatului, cu un decor impresionant, ţinute extravagante, o trupă numeroasă de balet şi peste 300 de aparate de lumină inteligentă.

Sâmbătă, 22 decembrie 

Antena 1 a programt, de la ora 20.00, un alt film Disney, „Cenuşăreasa“, lansat în 2015, care-i are ca protagonişti pe Cate Blanchett, Richard Madden, Lily James şi care a fost nominalizat atât la Oscar, cât şi la premiile BAFTA. 

Duminică, 23 decembrie

Bella Santiago, Doiniţa Ioniţă, Ioana Bulgaru şi Cristian Moldovan vor lupta, de la ora 20.00, în marea finală live „X Factor“ pentru trofeu, dar şi pentru marele premiu în valoare de 100.000 de euro. 

x factor juriu foto antena 1

Luni, 24 decembrie

Dimineaţa, de la ora 08.00, marea familie „Neatza cu Răzvan şi Dani“ îi invită pe cei din faţa micilor ecrane să intre în atmosfera Crăciunului alături de Răzvan, Dani, Vlăduţ, Flavia, Amalia şi Cătălin Oprişan, într-o ediţie de sărbătoare ce va fi presărată cu momente speciale, invitaţi de seamă, dar şi multe alte surprize.

Imagine indisponibilă

Şi „Prietenii de la 11“ au pregătit momente în spiritul sărbătorilor de iarnă. În Ajun, Irina Loghin şi Maria Cârneci vin să îi colinde pe Diana Munteanu şi Florin Ristei, iar Claudia Pavel şi fiul sãu Noah vor desface cadourile de Crăciun. Şi alţi părinţi celebri, alături de copii vor trece pragul platoului, iar o parte dintre vedete vor veni cu amintiri despre cele mai frumoase sărbători petrecute în familie, în copilărie.

Crăciunul vine la „Chefi la cuţite“ cu preparate delicioase şi reţete ce nu pot lipsi de pe masa de sărbătoare. În Ajun, de la ora 20.00, pe Antena 1, invitaţi speciali vor trece pragul show-ului culinar pentru a juriza preparatele trupelor de bucătari aleşi de chefii Bontea, Dumitrescu şi Scărlătescu în cel de-al şaselea sezon. Astfel, echipa „Te cunosc de undeva“ va fi prezentă la masa jurizării şi va căuta cele mai spectaculoase „transformări“ de gust şi plating în farfuriile concurenţilor. 

chefi la cutite foto antena 1

Marţi, 25 decembrie

Chiar în ziua de Crăciun, Vlăduţ se va asigura că echipa „Neatza“ va fi înconjurată de cele mai delicioase reţete, special pregătite pentru cei ai casei, dar şi pentru musafiri deopotrivă, iar platoul va fi gazda unei scenete ce reface celebrul film „Singur acasă“. Anda Adam, Elena Gheorghe, Liviu Teodorescu, What’s Up, Matteo, Andreea Bănică şi Mandinga sunt doar o parte dintre vedetele care se vor alătura distracţiei.

Pentru ziua de Crăciun, „Prietenii de la 11“ îmbracă straie de sărbătoare la propriu, aduse de designerul Adrian Oianu, cunoscut şi apreciat pentru reinterpretările vestimentare ale iei româneşti. Catinca Roman, Ela Crăciun, Silvia Chifiriuc şi Petrus, Mihai Constantinescu şi soţia lui Simona, Nelu Ploieşteanu, Nicole şi Gheorghe Turda, dar şi Carmen Brumă, Dana Sota şi Adina Postelnicu vor fi o parte dintre invitaţi. Nu va lipsi nici bradul împodobit chiar de gazde, în spiritul colindelor cântate de Florin Ristei.

prietenii de la 11 foto antena 1

Distracţie cât cuprinde de Crăciun şi la „Acces Direct“, de la ora 17.00. Emisiunea prezentată de Simona Gherghe şi Alex Velea le-a pregătit telespectatorilor cele mai tari reprize de umor cu Vasile Muraru şi Valentina Fătu. 

acces direct foto antena 1

Muzica şi voia bună vor fi asigurate de îndrăgiţii interpreţi Mioara Velicu, Petrică Mâţu Stoian, Constantin Enceanu şi Carmen Şerban. În aceeaşi ediţie, Alex Velea va avea parte de o supriză: Antonia vine în premieră în emisiunea soţului său, pentru „Testul Iubirii“.

acces direct foto antena 1

„Chefi la cuţite“ are o ediţie specială şi în ziua de Crăciun, tot de la ora 20.00. Emisiunea va debuta pe note muzicale, căci Horia Brenciu şi trupa sa vor anima spiritele din platou şi vor marca o sesiune de degustări plină de energie. 

chefi la cutite foto antena 1

Tot luni, 25 decembrie, de la ora 23.00, Antena 1 va difuza în exclusivitate concertul extraordinar de Crăciun al lui Ştefan Bănică

Miercuri, 26 decembrie

În a doua zi de Crăciun, de la ora 20.00, Antena 1 difuzează comedia romantică „Pur şi simplu dragoste/ Love Actually“, în vreme ce de la ora 22.00, telespectatorii se vor putea bucura de o poveste fără vârstă – „Cronicile din Narnia“

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite