Program TV azi. Patru filme poliţiste perfecte pentru seara aceasta

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care vor să vadă filme poliţiste în seara aceasta pe micul ecran au în program TV azi câteva pelicule interesante. Iată câteva recomandări:

Program TV azi. Filme poliţiste. HBO. 20:50. Greu de ucis 4. Mult încercatul McClane are iar parte de acţiune în viaţa sa. De data aceasta are ca nemessis un hacker şi un partener tânăr care se tot miră de calmul său în atâtea curse-urmărire, de parcă a mai văzut aşa ceva. Va învăţa, săracul, că povestea îl poartă într-un ritm de acţiune cu sufletul la gură. 

Program TV azi. Filme poliţiste. Avionul condamnaţilor. Digi Film. 21:40. Un soldat proaspăt decorat ajunge la închisoare pentru că a omorât un beţiv încercând să-şi apere soţia. Opt ani mai târziu, Cameron Poe (Nicolas Cage) este eliberat şi porneşte spre casă într-un avion ce transportă deţinuţi periculoşi dintr-un penitenciar în altul. 

În timpul zborului, deţinuţii preiau conducerea avionului şi se îndreaptă spre un aeroport părăsit, iar de aici fiecare îşi urmează calea lui. După ce armata şi poliţia eşuează în încercarea de a-i opri pe deţinuţi, singura persoană capabilă să oprească evadarea este Poe. Unul din filmele de Top 3 de acţiune. Condamnaţii răsculaţi, care preiau conducerea avionului, efectele pirotehnice, Nic Cage cu iepuraşul lui, Cusack, Malkovich într-un rol negativ.

Program TV azi. Oraşul mafiei, pe TNT

Program TV azi. Filme poliţiste. Marele Quinn. AMC. 22:20. Xavier Quinn este şeful poliţiei de pe o insulă depărtată din Caraibe, un loc liniştit unde turiştii se delectează cu rom în timp ce stau la soare. Este o linişte aparentă, pentru că un om de afaceri bogat este ucis. Principalul suspect este prietenul din copilărie al lui Quinn, pe nume Maubee. Pentru locuitorii insulei, Maubee reprezintă un erou: un rebel nebun şi leneş adorat de femei şi invidiat de bărbaţi. Dar pentru Quinn, care s-a întors acasă după ce s-a antrenat alături de agenţii FBI, Maubee este doar o amintire a vremurilor de demult. Suspansul creşte tot mai mult, în timp ce cei doi fac un joc periculos de-a v-aţi ascunselea, fapt care-l conduce pe Quinn în perioada copilăriei, o insulă de vis.

Program TV azi. Filme poliţiste. Oraşul mafiei. 0:10. TNT. Prezintă oraşul Los Angeles aşa cum este el: casa starurilor de cinema, dar şi oraşul mafiei, căci Los Angeles este prins între poliţiştii puternici şi corupţi şi mafia determinată să transforme oraşul în Vestul Sălbatic.

În acest decor, Hecky Nash (Simon Pegg) îl mituieşte pe poliţistul Joe Teague (Jon Bernthal) pentru a se proteja pe parcursul unor încrâncenări periculoase care implică mafia din Los Angeles. Văzând asta drept o oportunitate excelentă de a-l demasca pe cel mai periculos mafiot din oraş, forţele poliţiei din Los Angeles încearcă să afle informaţii secrete de la poliţistul Teague.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite