Program TV azi. Patru filme de comedie care vă vor aduce zâmbetul pe buze

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care doresc să vadă filme de comedie au în program TV azi câteva pelicule care merită urmărite. Iată câteva recomandări

Program TV azi. Sex Tape. 20:00. HBO. Un cuplu obişnuit american se trezeşte prins într-o comică aventură contracronometru.

Jay (Jason Segel) şi Annie (Cameron Diaz) sunt căsătoriţi şi încă îndrăgostiţi unul de celălalt, dar după zece ani şi doi copii, pasiunea s-a mai estompat. Pentru a reaprinde flacăra, ei se hotărăsc - de ce nu? - să se filmeze în timpul unei partide-maraton de sex, în care să folosească toate poziţiile descrise în THE JOY OF SEX. Părea o idee grozavă, dar asta numai până în momentul în care au descoperit că înregistrarea lor risca să devină publică. 

Cuprinşi de panică, ei îşi petrec toată noaptea încercând să dea de urma înregistrării, să coopteze nişte prieteni, să-l păcălească pe şeful lui Annie - şi toate astea doar pentru a-şi recupera filmuleţul, dar şi reputaţia, sănătatea şi, cel mai important, mariajul.

Program TV azi. Filme de comedie. Ce ne uneşte şi ce ne desparte. Cinemax 2. 23:10. Belfast, în timpul Campionatului Mondial din Mexic, 1986. Momentul-cheie este acela în care Irlanda de Nord, o ţară divizată de conflicte religioase, ajunge să fie pentru o vreme unită de un meci de fotbal.

Program TV azi. Filme de comedie. „Detectivul Fletch”, pe TNT

Program TV azi. Filme de comedie. Vorbeşte tot oraşul. Pro Cinema. 18:15. În urma incendierii unei fabrici de lână, supraveghetorul Clyde Bracken a dispărut, presupunându-se că ar fi decedat. Proprietarul fabricii (Holmes) îl acuză pe unul dintre angajaţii săi (Leopold Dilg - cu care avusese numeroase conflicte în trecut) de incendiere premeditată, iar acesta este arestat. 

Dilg este deja etichetat de opinia publică, inclusiv de reprezentanţii justiţiei şi poliţiei ca fiind vinovat, cu toate că probatoriul încă nu era complet, iar probele - evazive. În aşteptarea verdictului (care nu putea fi altul decât pedeapsa capitală), Dilg evadează din închisoare şi se ascunde într-o casă din afara oraşului, al cărei proprietar este Nora Shelley (o veche cunoştinţă a fugarului), care tocmai pregătea casa pentru închiriere. La scurt timp soseşte şi chiriaşul: reputatul profesor de drept Michael Lightcap. Nora îl ajută pe pe Dilg şi îl prezintă profesorului ca fiind grădinar. 

Treptat, la sugestiile şi argumentele lui Dilg şi ale Norei, Lightcap descoperă că, în realitate, justiţia nu funcţionează după regulile rigide din cărţi, concomitent cu schimbarea radicală a propriului stil de viaţă.

Program TV azi. Filme de comedie. Detectivul Fletch. TNT. 22:00. În prim-planul filmului se află un om care-şi schimbă identitatea mai des decât îşi schimbă şosetele. Ei bine, Irwin Fletcher este jurnalist în Los Angeles şi chiar trăieşte fiecare clipă pentru profesia lui. El a publicat sub pseudonimul Jane Doe o mulţime de articole senzaţionale care au încurcat iremediabil multe dintre afacerile necurate ale personajelor din lumea interlopă.

Acum, Fletch este pe cale de a da lovitura din nou. Deghizat într-un leneş, Fletch trăieşte pe o plajă unde cercetează traficul de droguri din zonă. Într-o zi, Fletch este abordat de Alan Stanwyk, un bogătaş periculos, care-l roagă pe el, leneşul, să-i facă o mare favoare. Pentru suma de 50 000 de dolari, Fletch ar trebui să-l ucidă cu un pistol pe Domnul Stanwyk, bolnav de cancer pentru ca soţia sa să poată lua banii pe asigurare. Ei bine, bogătaşul a intrat fără să vrea exact în gura lupului.

Revenit la identitatea normală, Fletch începe cercetările şi află că Domnul Stanwyk este de fapt sănătos tun şi că există o mare şi periculoasă legătură între droguri, Alan Stanwyk, poliţia şi o bucată scumpă de pământ din Utah.  

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite