Prin ce probe au trecut concurenţii din „Supravieţuitorul“

0
0
„Supravieţuitorul“ va avea premiera în toamnă, la Pro TV
„Supravieţuitorul“ va avea premiera în toamnă, la Pro TV

După drumul lung până în Filipine, unde au descoperit că trebuie să se obişnuiască rapid cu o climă greu de suportat, cei 18 concurenţi din „Supravieţuitorul“ şi-au dat rapid seama că nucile de cocos şi bananele, puţine câte sunt, vor fi printre singurele surse de hrană pe parcursul celor 44 de zile pe insule.

Încă din prima zi în care au ajuns pe insulă, cei 18 concurenţi au fost împărţiţi în două triburi, care locuiesc pe două insule la mare distanţă una de cealaltă şi complet rupte de orice urmă de civilizaţie. O dată la câteva zile, cele două triburi primesc un mesaj, prin care sunt anunţate că urmează o probă. 

Este foarte important ca fiecare dintre concurenţi să ştie cum să îşi dozeze energia şi resursele, astfel încât să poată face faţă probelor: proba de recompensă şi proba de imunitate.

Cum câştigă concurenţii recompensă sau imunitatea?

La proba de recompensă, cele două triburi se luptă pentru diverse obiecte care le pot îmbunătăţi viaţă pe insulă: provizii, mici elemente de confort, amintiri de acasă, etc. Tribul care câştigă recompensa trebuie să împartă în mod egal tot ce a primit, chiar dacă resursele sunt limitate şi nu sunt îndeajuns pentru toţi.

Prima recompensă pe care au primit-o câştigătorii probei FOTO Pro TV

image

Câştigarea probei de imunitate îi asigură unui trib câteva zile în plus pe insulă, cu acelaşi număr de concurenţi. Tribul care pierde imunitatea ajunge la Consiliul tribal, unde membrii tribului trebuie să elimine, prin vot, unul dintre concurenţi.

În fiecare zi, tensiunea poate atinge cote limită pentru cei 18 concurenţi din „Supravieţuitorul“, fie că este vorba despre o zi petrecută pe insulă, printre necunoscuţii care ţi-au devenit familie, fie că e vorba despre o probă de recompensă sau imunitate.

„Supravieţuitorul“, din toamnă la Pro TV 

Imaginează-ţi că ajungi pe o insula pustie din Filipine, unde te aşteaptă o plajă cu nisip fin, apă caldă, corali superbi cu peştişori coloraţi şi soarele te îmbie la bronzul perfect. Te simţi că într-o poveste, că într-un vis din care nu vrei să te trezeşti niciodată. Pare a fi concediul perfect!

În „Supravieţuitorul“, însă, această insula pustie e departe de a fi un concediu, iar peisajul feeric se transformă, într-o secundă, într-un coşmar. Nisipul fin îţi arde tălpile, apa caldă şi sărată de mare îţi este şi „apă de la duş“, coralii ascund specii mortale de şerpi sau peşti, iar soarele este mult prea înăbuşitor, nu poţi respira şi nu ai unde să te ascunzi de el. 

Tu cât crezi că ai putea rezista? Crezi că ai ce trebuie să poţi trăi împreună cu 17 străini, în condiţiile de mai sus? Ai putea să îţi faci alianţe? Ai avea persoane de încredere, ai putea numi pe cineva prieten? Ai fi cel care ia deciziile sau cel care urmează hotărârile celor din jur?

În această toamnă, vei descoperi la „Supravieţuitorul“ cum s-au adaptat cei 18 concurenţi celor mai complicate condiţii pe care le-au întâlnit vreodată. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri