Prim-balerina Operei Române, în juriu la „România dansează“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Monica Petrică va juriza prestaţiile concurenţilor din show-ul „România dansează“
Monica Petrică va juriza prestaţiile concurenţilor din show-ul „România dansează“

Monica Petrică, prim-balerină a Operei Române şi partenera lui Răzvan Mazilu în cele mai apreciate spectacole de dans contemporan din România, va face parte din juriul show-ului „România dansează“, care va fi difuzat la Antena 1 în această primăvară.

„Dansul este o bucurie a oamenilor, nealterată, iar dansul profesionist este transformarea acestei bucurii în artă. Tocmai de aceea am acceptat cu drag propunerea de a mă alătura echipei «România danseaz㻓, a declarat balerina.

Monica Petrică (35 de ani) a început să cocheteze cu baletul de la vârsta de trei ani, când, împreună cu unchiul său, maestru de balet al lotului naţional de gimnastică, mergea la sala de balet a şcolii sportive. În clasa a patra, Monica intra deja prima la secţia de coregrafie a Liceului de artă „George Enescu“, unde a şi absolvit ca şefă de promoţie.

După liceu, timp de doi ani, Monica a lucrat în compania de dans „Oleg Danovski“. A pe marile scene din Germania, Franţa, Italia şi Olanda, iar în prezent este prim-balerină a Operei Naţionale.

„România dansează“ este un talent-show la care pot participa oameni obişnuiţi, indiferent de vârstă. Emisiunea are la bază formatul „Got To Dance“, lansat în Marea Britanie, în 2009, ajuns deja la sezonul 4.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite