Povestea emoţionantă din prima ediţie „Visuri la cheie“ VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Azi, de la 20.30, începe al patrulea sezon „Visuri la cheie, la Pro TV. În prima ediţie a emisiunii, Dragoş Bucur, Adela Pârvu, Alina Vîlcu şi Omid Ghannadi vor merge în localitatea Nedelea din judeţul Prahova pentru a împlini cel mai mare vis al familiei Şerbana, formată din Iulian, tatăl, Ana Floriana, mama, şi cei patru copii ai lor, Maria, Florian, Teodora şi Eliana.

Iulian a avut o copilărie grea, trei ani a locuit pe străzi, după care a primit ajutor de la o organizaţie umanitară. Din 2007 este căsătorit cu Ana şi împreună fac tot posibilul să le ofere celor mici o viaţă frumoasă, lipsită de griji, dar problemele financiare şi de sănătate îi împiedică de multe ori să facă acest lucru. În ultimul an, în urma unor eforturi uriaşe, au reuşit să facă un credit pentru o casă bătrânească, însă veniturile lor nu sunt suficiente pentru a o renova şi a se putea muta în ea. 

Pe lângă aceste probleme, Iulian a fost diagnosticat anul trecut cu hernie de disc, boală care evoluează rapid şi necesită intervenţie chirurgicală, situaţie în care bărbatul spune că şi-ar putea pierde locul de muncă. Cu toate că viaţa a fost dură cu cei şase membri ai familiei Şerbana, ei nu au încetat să spere şi să lupte pentru un viitor mai bun, mai ales pentru cei patru copii, care au rezultate foarte bune atât la grădiniţă, cât şi la şcoală.

Miercuri, 13 septembrie, echipa „Visuri la cheie“ va ajunge în localitatea Nedelea pentru a împlini primul vis al acestui sezon şi, mai presus de toate, pentru a face o familie fericită şi a-i oferi o locuinţă complet renovată şi utilată în care să înceapă o nouă viaţă.

image
TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite