Patronul România TV confirmă negocierile cu Robert Turcescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Actualul prezentator al emisiunii „Sub semnul întrebării“ de la B1 TV, Robert Turcescu, negociază cu directorii de la RTV, spune Sebastian Ghiţă, patronul postului, pentru DC News.

„S-a aflat în piaţă că Turcescu are discuţii cu managerul B1, Sorin Oancea, plecând de la raportul dintre costuri şi audienţă. Evident că România TV poate fi interesată de o colaborare cu Turcescu, dacă pleacă de la B1, dar se pune, ca în orice bussines, problema costurilor“, a declarat  Sebastian Ghiţă, deputatul PSD, pentru dcnews.ro.

Turcescu a confirmat că a primit propuneri de la RTV. „Am oferte din toate zonele media, inclusiv de la RTV. Am avut discuţii cu mai toate posturile, fiindcă se ştia că îmi expiră contractul cu B1“, a zis acesta. Totuşi, în această perioadă, Turcescu a declarat că nu se pune problema plecării de la B1 TV, fiindcă are un contract nou.

Recent, jurnalistul a anunţat pe pagina sa de Facebook că premierul Victor Ponta ar face „presiuni uriaşe“ pentru a-i scoate emisiunea din grila B1 în urma unei postări pe blogul personal în care relata cum premierul „stătea la şpriţ“, în timp ce autorităţile încercau să salvezi victimele accidentului aviatic din munţi.

Patronul România Tv, Sebastian Ghiţă, este un apropiat al premierului Victor Ponta.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite