Noutăţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Telefon mobil concurent

Google a lansat oficial primul său telefon mobil, Nexus One, ca parte a unui pas ce urmăreşte detronarea cunoscutului iPhone de la Apple. Cei de la Google au lansat deja propriul sistem de operare pentru telefoanele mobile, numit Android.

Cameră foto inovativă

Sony a lansat Alfa 450, o nouă cameră DSLR ce dispune de senzor CMOS Exmor de 14.2 megapixeli. Împreună cu procesorul BIONZ, senzorul poate capta imagini bogate în detalii, cu un zgomot redus. Sensibilitatea ISO poate fi extinsă până la 12800, pentru imagini capturate în lumină scăzută.

Walkman subţire

Sony a anunţat oficial un nou model de player MP3 video, promovat ca cel mai subţire Walkman al său. A845 măsoară 7,22 milimetri şi are o greutate de 62 de grame. Capacitatea de stocare pentru modelul MP3 video player Walkman NWZ-A845, este de 16GB. Ecranul este de tip OLED şi măsoară 7.1cm (2.8 inch).

www.

marele-ecran.blogspot.com
Pasionaţii de filme pot descoperi un blog a doi autori, Richie şi Lucian, care-ţi vorbesc despre cele mai aşteptate filme ale anului care tocmai a început. Aşa că dacă doreşti să afli care sunt cele mai noi filme care vor rula în cinematografe, intră pe blog, citeşte despre ele şi află părerea autorilor.

colectiamanca.blogspot.com
Dacă-ţi plac tricotajele, hainuţele făcute hand-made sau orice artizanat cu care să te lauzi în faţa prietenilor, acest site îţi oferă posibilitatea să găseşti o gamă variată de articole vestimentare care vor fi pe gustul tău. Intră, vezi ce-ţi face cu ochiul şi poate vei deveni un fan al colecţiei Manca.

pedaleaza.ro
Îţi place să mergi cu bicicleta? Vrei să faci parte dintr-o comunitate mare de biciclişti, alături de care să-ţi împărtăşeşti experienţele, neplăcerile pe care le-ai „suferit" în trafic sau poate doar să vezi unde găseşti un magazin bun de biciclete? Intră în comunitatea www.pedalează.ro!

Ştiaţi că...

... pisicile pot emite peste o sută de tonalităţi vocale, spre deosebire de câini care au o capacitate vocală mai restrânsă, de numai zece tonalităţi?
...tigrii au şi pielea vărgată, nu numai blana?
... păsările emu şi cangurii nu se pot deplasa cu spatele?
... seminţele arborelui de lotus indian rămân fertile timp de 300-400 de ani?
... SUA consumă 25 la sută din energia produsă pe Terra?
... insula Hawaii se apropie anual de Japonia cu circa 10 centimetri pe an?

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite