Nea Marin face „armată de scurtmetraj“ în noua ediţie „Poftiţi pe la noi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ediţia cu numărul patru a emisiunii „Poftiţi pe la noi“ îi va avea ca invitaţi pe Alina Puşcaş, Ozana Barabancea, Cosmin Seleşi şi Mihai Mitoşeru. În cele două episoade, cele patru vedete, sub îndrumarea lui nea Marin, vor încerca să salveze o pensiune din Costineşti. Cum este de aşteptat, gazda emisiunii le va supune pe cele patru staruri la probe dificile.

După trei ediţii în care au respirat aer tare de munte, vedetele se pregătesc să spună „Poftiţi pe la noi“ şi de la malul mării. Luni, 11 august, şi marţi, 12 august, de la 20:30, la Antena 1, Alina Puşcaş, prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva“, Ozana Barabancea şi Cosmin Seleşi, membri ai juriului în show-ul „Splash! Vedete la apă“, şi Mihai Mitoşeru, prezentatorul emisiunii „SuperBingo Metropolis“ se lasă ghidaţi de perfecţionistul nea Mărin prin hăţişul unei afaceri de familie din Costineşti care trebuie salvată de faliment.

Astfel, în cea de-a patra ediţie a emisiunii, munca, distracţia, poreclele şi şotiile se revarsă în valuri, iar telespectatorii vor vedea cum se comportă patru vedete care nu au mai dat niciodată piept cu nea Mărin. „Când am văzut că ei au două viteze, încet şi încetişor, am considerat că trebuie să pun pe ei viteza a cincea“, a spus nea Mărin despre vedetele care i-au căzut pe mână.

image

Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi FOTO Antena 1

Dacă nea Marin nu se dezminte şi continuă să îşi ia rolul de salvator în serios, Ozana Barabancea crede că „Poftiţi pe la noi“ că este „un soi de armată de scurtmetraj“. Deşi nu se pricepea să facă absolut nimic, Mihai Mitoşeru se vede nevoit să muncească pe brânci şi cu seriozitate. De altfel, el este şi cel mai aspru pedepsit după ce fuge să se relaxeze, fiind convins să se urce pe un rezervor de apă aflat la cel puţin trei metri distanţă de sol. Nea Mărin nu stă prea mult pe gânduri şi îi ia scara, lăsându-l pe amuzantul prezentator să găsească o metodă inedită de a coborî.

image

Mihai Mitoşeru FOTO Antena 1

Gazda emisiunii s-a obişnuit să i se spună în orice fel posibil, tocmai de aceea Cosmin Seleşi, cel care a experimentat pentru prima dată tiroliana, îi găseşte o nouă poreclă, obligându-l astfel pe nea Mărin să îi răspundă cu aceeaşi monedă. Alina Puşcaş, familiarizată cu viaţa la ţară pentru că şi-a petrecut toate vacanţele de vară la bunici, mărturiseşte că cele 15 ore petrecute zilnic muncind i s-au părut foarte grele.

image

Ozana Barabancea FOTO Antena 1

La ce probe au mai fost supuse cele patru vedete în încercarea de a salva pensiunea din Costineşti puteţi vedea luni şi marţi, de la ora 20:30, la Antena 1, urmărind „Poftiţi pe la noi“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite