Mihai Petre a povestit că a fost ameninţat cu arma: „Mi-a fost foarte frică“. Gluma făcută de Florin Călinescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În timp ce Andi Moisescu şi Andra au rămas fără cuvinte, Florin Călinescu s-a amuzat de păţania colegului său FOTO Pro TV
În timp ce Andi Moisescu şi Andra au rămas fără cuvinte, Florin Călinescu s-a amuzat de păţania colegului său FOTO Pro TV

Într-una dintre pauzele de la „Românii au talent“, Mihai Petre a povestit o întâmplare mai puţin plăcută din tinereţe, când a fost ameninţat cu moartea. Iar dacă Andra şi Moisescu au rămas fără cuvinte, Călinescu nu a ezitat să facă o glumă pe seama colegului său, cu care a avut nenumărate discuţii în contradictoriu.

În ediţia din 19 aprilie 2019 a show-ului de la Pro TV, Mihai Petre a dezvăluit că înainte de ’90, când mergea la o competiţie de dans în Slovenia, a fost ameninţat cu arma şi s-a temut pentru viaţa lui.

„La o graniţă, înainte de ‘90, mi-a pus unu pistolul la ceafă. Noi eram în tren şi mergeam în Slovenia. La un moment dat, ne-au dat jos şi ne-au pus într-o maşină, maşină care nu era taxi, şi ne-au dus cinci minute. Ne-au cerut 100 de mărci. Eu ceream explicaţii: de ce ne-aţi dat jos că aveam invitaţii, mergem la antrenament. Când mi-a pus ăla arma rece în ceafă şi mi-a spus pe limba lui să mă mişc, mi-a fost foarte frică, efectiv m-am c***t pe mine“, le-a povestit Mihai Petre colegilor săi din juriu.

Iar dacă Andra şi Andi Moisescu nu prea au ştiut cum să reacţioneze, Florin Călinescu a profitat de ocazie pentru a-l lua din nou peste picior pe colegul său. „De ce nu o fi tras ăla atunci?“, a glumit actorul în stilul caracteristic.

De altfel, Mihai Petre şi Florin Călinescu au o relaţie cu suişuri şi coborâşuri, iar de-a lungul acestui sezon „Românii au talent“ au avut mai multe dispute, acestea escaladând în ediţia precedentă, din 12 aprilie, când ambii au folosit cuvinte dure şi s-au certat aproape pe tot parcursul ediţiei, iar telespectatorii s-au declarat dezamăgiţi de comportamentul celor doi. 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite