Mihai Bendeac, dat în judecată de Antena 1

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Conflictul dintre Mihai Bendeac şi Antena 1 a început în urmă cu un an FOTO Arhivă Adevărul
Conflictul dintre Mihai Bendeac şi Antena 1 a început în urmă cu un an FOTO Arhivă Adevărul

Mihai Bendeac a fost acţionat în instanţă de Antena 1, scrie Pagina de Media. Antena Group a depus un dosar la Tribunalul Bucureşti, luni, 13 octombrie, dosar are ca obiect „pretenţii“.

În acest caz nu a fost stabilit încă un termen de judecată, potrivit Pagina de Media.

În urmă cu un an, Mihai Bendeac a părăsit echipa emisiunii „iComedy“, din cauza unui conflict cu postul Antena 1. Actorul a vrut să-l invite în emisiune pe Radu Banciu, realizator B1 TV şi concurent direct al lui Mircea Badea (Antena 3). Conducerea postului Antena 1 a refuzat şi, potrivit lui Bendeac, i-a solicitat ca parodiile pe care le realizează să nu conţină nimic legat trustul Intact şi de persoanele care lucrează acolo.

Recent, Mihai Bendeac a publicat pe contul său de Facebook extrase din corespondenţa pe care a avut-o la vremea respectivă cu oficiali ai trustului.

„În ceea ce priveşte personajele, cred că trebuie să evităm zona politică, personajele care nu mai sunt de actualitate, precum şi cele care, în acest context, nu sunt oportune sau care ar putea pune probleme în conţinutul scenariilor şi zona CNA (Radu Banciu, Mircea Badea, Valentin Stan, Mihai Gâdea, CRBL, Iosif ava, Regele Mihai, Dan Voiculescu, Stelian Tănase)“, se arată într-un dintre mailurile primite de actor la vremea respectivă.

Mihai Bendeac a ratat şi un loc în juriul show-ului „Românii au talent“, cu care se afla în negocieri avansate, din cauza faptului că postul Pro TV a primit mai multe notificări de la Antena 1, după cum spunea actorul pe Facebook.

Răspunsul Antenei 1 la ripostele actorului a fost urmărorul: „Antena1 îşi respectă obligaţiile contractuale faţă de vedete şi colaboratori. Mihai Bendeac a încălcat în mod repetat clauzele contractului semnat în prealabil cu Antena 1, contract aflat încă în vigoare, motiv pentru care se confruntă cu repercusiunile legale fireşti într-un astfel de caz“, potrivit unui comunicat al postului.


 

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite