Lansări CD

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lansat la 7 aprilie, cel mai nou material discografic al lui Tony Braxton, „Pulse", a fost aşteptat cu sufletul la gură de către fanii artistei. Toni Braxton a avut în 2008 câteva probleme medicale, fiind diagnosticată cu pericardită. Braxton a declarat despre acele momente „Nu am crezut că voi mai fi capabilă să fac muzică iar".

Pulse

Artist: Toni Braxton; Casa de discuri: © A&A Music/Warner Music Licensee

Timpul a dovedit, însă, că indiferent de necazurile prin care a trecut, artista rămâne un simbol al muzicii soul şi R&B. După ce a avut o conversaţie cu o femeie care a supravieţuit după patru infarcturi, Toni Braxton a mărturisit că atunci şi-a găsit motivaţia de a reveni pe scena muzicală. Noul ei album „Pulse" este deosebit de sexy şi o reprezintă în totalitate pe Toni Braxton. Primul extras pe single este „Yesterday", un featuring cu Trey Songy. Toni a mai colaborat şi cu Robin Thicke pentru piesa „Don't Leave". Alte piese deosebite care se regăsesc pe acest CD sunt „If I Have to Wait" şi piesa care dă titlul albumului, „Pulse". Producătorii acestui material discografic au fost Harvey Mason, Ne-Yo şi Rodney Jerkins.

The Last

Artist: Aventura; Casa de discuri: © Roton

Cea mai cunoscută trupă de bachata revine cu un nou album, intitulat „The Last". Deja câştigător a nenumărate premii, „The Last" conţine 18 piese noi, electrice şi extrem de atrăgătoare. CD-ul include şi hitul „All Up 2 U", o colaborarea frumoasă cu Akon, dar şi single-urile „Por Un Segundo" şi „Dile Al Amor". „The Last", un CD pe care trebuie să-l ai!

Tango 3

Artist: Gotan Project; Casa de discuri: © A&A Music/Warner Music Licensee

La 19 aprilie, Gotan Project a lansat un nou album, „Tango 3", după o pauză de mai bine de doi ani. Acest album a avut parte de colaborări extraordinare, printre acestea numărându-se cele cu Dr. John Rayuela şi Victor Hugo Morales. Dacă doreşti să deţii cel mai nou album Gotan Project, atunci acest CD trebuie să fie în colecţia ta!

Armada Trance 8

Artist: Diverşi; Casa de discuri: © dance ARENA

Armada Music dă tonul noului sezon cu un nou material discografic pentru fanii genului trance, care conţine cele mai noi hituri Armin van Buuren, Markus Schulz, Dash Berlin, Way Out West, John O'Callaghan şi mulţi alţii. Albumul se adresează iubitorilor de muzică trance, celor care doresc cea mai bună compilaţie pentru un weekend energic!

Plastic Beach

Artist: Gorillaz; Casa de discuri: © Cat Music

"Plastic Beach" este primul album Gorillaz produs în întregime de artiştii înşişi, dar cuprinde o serie de colaborări extraordi-nare, printre care Snoop Dogg, Bobby Womack, Mos Def, Lou Reed şi Mick Jones. Primul single, „Stylo", se bucură deja de un mare succes, iar a doua piesă lansată, „Superfast Jellyfish" spune întreaga poveste a CD-ului. Un album pe care trebuie să-l ai!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite