Jurnalista B1 TV Nadia Ciurlin, reacţie dură după ce Mihai Palada a reclamat-o la CNA: „Culmea tupeului! Un bătăuş ofensat că nu l-a protejat o femeie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sociologul Mihai Palada, care l-a bătut pe senatorul USR Mihai Goţiu în studioul B1 TV, în timpul unei pauze publicitare, a reclamat postul de ştiri la CNA, acuzând-o pe moderatoarea Nadia Ciurlin că ulterior nu l-a apărat în faţa criticilor venite din partea unor invitaţi. Realizatoarea TV a reacţionat dur, catalogând gestul drept „culmea tupeului“, iar televiziunea îl contrazice susţinând că i s-a oferit dreptul la replică.

Mihai Palada, fost purtător de cuvânt al Guvernului Ponta, a sesizat Consiliul Naţional al Audiovizualului, acuzând-o pe jurnalista B1 TV Nadia Ciurlin că „nu i-a luat apărarea“ în faţa comentariilor negative ale invitaţilor postului de ştiri, venite după ce sociologul l-a agresat fizic pe Mihai Goţiu într-o pauză de publicitate din timpul unei emisiuni moderate chiar de Nadia Ciurlin. 

Realizatoarea TV a reacţionat dur pe Facebook:

„Aud că Mirel Palada mă reclamă la CNA că nu l-am apărat într-o emisiune în faţa criticilor unor invitaţi, după vestita bătaie din platoul B1 TV. Asta e culmea tupeului! Un bătăuş ofensat că nu l-a protejat o femeie. Nu apăr din principiu oameni violenţi, dar există dovada că l-am sunat în direct să se apere singur. Dacă nu dădea bir cu fugiţii, poate găsea vreun argument în apărarea lui. Altfel, aştept amenda CNA, că doar trăim în ţara în care cine dă cu pumnul umblă liber pe stradă, iar cine nu îi apără reputaţia e bun de tras la răspundere.“

De asemenea, postul B1 TV şi-a prezentat punctul de vedere, susţinând că Mirel Palada minte când spune că nu i s-a dat un drept la replică. „Nimic mai fals, căci Nadia Ciurlin şi jurnaliştii B1 TV l-au căutat în repetate rânduri pe Mirel Palada şi chiar i-au oferit şansa de a se apăra singur. Fostul purtător de cuvânt al Guvernului Ponta a dat, însă, bir cu fugiţii, iar acum a prins curaj. Nu doar că a fost agresiv şi a lovit o persoană, dar tot el se consideră victimă“, se arată pe site-ul televiziunii

De altfel, în ediţia de pe 15 septembrie a emisiunii „Talk B1“, când au fost difuzate imaginile cu momentul agresiunii, Nadia Ciurlin a anunţat că l-a sunat pe Palada pentru a obţine un punct de vedere, însă acesta a răspuns printr-un mesaj că nu doreşte să comenteze. 

La rândul lui, Mihai Goţiu s-a exprimat pe Facebook, dând asigurări că nu şi-a retras plângerea penală împotriva lui Mirel Palada. „Am crezut că e o ştire marca Times New Roman. La scurt timp m-am convins că nu e o glumă, omul chiar a sesizat CNA pe motiv că n-a fost apărat (!) în emisiune. (...) Episodul ăsta capătă accente tot mai groteşti. În primele zile am văzut indivizi care îi ridicau statui lui Palada pentru «curajul» de care a dat dovadă lovindu-mă prin surprindere. Acum aflu că Palada mi-a dat un pumn în gură de supărare că n-a făcut asta Nadia Ciurlin când l-am contrazis! Ăsta e «marele bărbat» căruia îi ridică ode unii şi alţii?!“, a scris Goţiu pe Facebook.

Amintim că în ediţia din 12 septembrie a emisiunii realizate de Nadia Ciurlin la B1 TV, în timpul unei pauze publicitare, sociologul l-a lovit cu pumnii şi cu picioarele pe senatorul USR Mihai Goţiu, enervat că acesta i-a spus de mai multe ori în direct că are „un caracter nesimţit“. 

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri