FOTO Poveştile celor trei finalişti ai emisiunii „Dansez pentru tine“, din sezonul 14

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ilinca
Vandici şi Răzvan Marton, una dintre echipele pretendente la mare
titlul al acestui sezon
Ilinca Vandici şi Răzvan Marton, una dintre echipele pretendente la mare titlul al acestui sezon

Bătălia finală în paşi de dans din cadrul emisiunii „Dansez pentru tine“ se va da între trei dintre cele mai bune echipe: Sore şi George Trascău, Ilinca Vandici şi Răzvan Marton, Dima Trofim şi Iulia Clişu. Poveştile celor trei finalişti sunt cu adevărat emoţionante, fiecare dintre cele trei cazuri fiind un pretendent serios la marele titlu.

Finala celui de-al 14-lea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine“ se apropie cu paşi rapizi. Ultimul act are toate ingredientele necesare pentru un show de succes, calităţile extraordinare de dansatori ale vedetelor şi ale participanţilor fiind un plus considerabil. Astfel, cele trei echipe care vor concura pentru marele premiu de 60.000 de euro şi pentru titlul de cei mai buni dansatori sunt: Sore şi George Trascău, Ilinca Vandici şi Răzvan Marton, Dima Trofim şi Iulia Clişu. Fiecare poveste în parte are tot ceea ce merită pentru a câştiga finala.

Sore şi George Trascău

Echipa de „nota 10“ din concurs, Sore şi George Trascău (Dark) este considerată favorită la câştigarea marelui titlu. Dark, un tip retras, a spus că singura modalitate de a se exprima cu adevărat a fost prin dans. Acesta a venit la „Dansez pentru tine“ ca să demonstreze familiei sale că poate să facă lucruri măreţe prin dans. În ediţia precedentă a emisiunii, echipa celor doi s-a ridicat la înălţimea aşteptărilor şi a luat note de 10 pe linie, în urma unui lyrical executat perfect. Mai mult, Mihai Petre, unul dintre cei mai exigenţi componenţi de la masa juriului, a mărturisit că Dark merita nu nota 10, ci 11.

image

Sore şi George Trăscău, în timpul dansului în ploaie FOTO Pro TV

dansez pentur tine

Dans popular cu Sore şi Dark FOTO Pro TV

Ilinca Vandici şi Răzvan Marton

Coechipierul Ilincăi Vandici, Răzvan Marton, are o poveste de viaţă cu adevărat emoţionantă. Părinţii acestuia au murit, de când Răzvan era copil, iar el a rămas în grija bunicilor, alături de fratele său. De altfel, Răzvan şi-a luat postura de tată pentru fratele său de care a avut mereu grijă. Răzvan a mărturisit că vrea să facă teatru, să cânte şi să danseze, dar, mai presus de toate, ar dori să ofere siguranţă familiei sale. Chiar dacă în ediţia trecută concurentul a suferit mult în timpul dansurilor din cauza unei accidentări la umăr, acesta şi-a menţinut profesionalismul şi a smuls mai multe note de zece din partea componenţilor juriului.

dansez pentru tine

Ilinca Vandici şi Răzvan Marton FOTO Pro TV

dansez pentru tine foto pro tv

Ilinca Vandici şi Răzvan Marton, intraţi „la apă” FOTO Pro TV

Dima Trofim şi Iulia Clişu

Iulia Clişu, originară din Bârlad, a venit la „Dansez pentru tine“ pentru a-şi ajuta coregrafa care i-a deschis calea dansului. Coregrafa Monica Moraru, cea prin mâinile căreia a trecut şi Iulia, dar şi alţi dansatori ai oraşului Bârlad, este omul pentru care tânăra luptă. La un moment dat, viaţa coregrafei a luat o turnură nefastă, aceasta îmbolnpvindu-se de obezitate morbidă în urma stresului. Din acest motiv, Iulia vrea să-şi vadă profesoara într-o stare mai bună pentru a putea să continue să danseze şi să îi înveţe şi pe alţii din ceea ce ştie să facă. Chiar dacă în ediţia precedentă, prestaţia echipei nu a fost tocmai pe placul juriului, cei doi pot să contureze marea surpriză a finalei.

image

Dima Trofim şi Iulia Clişu FOTO Pro TV

image

Dansul în ploaie executat de Dima şi de Iulia FOTO Pro TV

În ajun de sărbătoare naţională şi de aniversare a 18 ani de Pro TV, finala sezonului 14 a show-ului „Dansez pentru tine“ va fi decisă de voturile telespectatorilor. Rămâne de văzut care echipă va cuceri marele titlu.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite