Filme interesante în weekend la TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Filme interesante în weekend la TV. Jennifer Lawrence joacă în „Ţeapă în stil american”
Filme interesante în weekend la TV. Jennifer Lawrence joacă în „Ţeapă în stil american”

Cei care vor să se relaxeze în faţa micului ecran au la dispoziţie câteva filme interesante în weekend la TV. Iată câteva propuneri din programul TV:

Filme interesante în weekend la TV. Din greşeală împreună. HBO. Sâmbătă. 20:00. Jim şi Lauren merg la o întâlnire care merge complet anapoda. Lauren jură că nu o să-l mai revadă vreodată pe Jim. Când ei se întâlnesc pe neaşteptate şi nepregătite într-o staţiune de lux pentru familişti din Africa de Sud, vor avea acum răbdarea să facă fiecare paşi mici spre celălalt, spre beneficiul lor şi al copiilor - cele trei fiice ale lui şi cei doi băieţi ai ei. 

Filme interesante în weekend la TV. Ţeapă în stil american. HBO Comedy. 21:00. Un film de ficţiune care se petrece în lumea fascinantă a unuia dintre cele grozave scandaluri ale anilor 1970, „American Hustle/Ţeapă în stil american" spune povestea unui escroc genial, Irving Rosenfeld (Christian Bale), care alături de seducătoarea şi parşiva sa parteneră, Sydney Prosser (Amy Adams), este obligat de împrejurări să lucreze cu un agent FBI, plin de idei trăsnite, Richie DiMaso (Bradley Cooper). 

DiMaso îi impinge pe cei doi în sferele puterii şi ale Mafiei din New Jersey, care sunt pe cât de fascinante pe atât de periculoase. Jeremy Renner îl interpretează pe Carmine Polito, un politician vehement şi oportunist din New Jersey, care se trezeşte prins ca într-un cleşte între escroci şi agenţii federali. Imprevizibila soţie a lui Irving, Rosalyn (Jennifer Lawrence), ar putea fi cea care adaugă picătura care va duce la prăbuşirea întregului edificiu. 

Filme interesante în weekend la TV. Grădiniţa lu' tăticu', pe Digi Film

Filme interesante în weekend la TV. Leviathan. Cinemax. Sâmbătă. 18:40. O incursiune în Rusia contemporană, o ţară în care oamenii simpli se confruntă cu indiferenţa, corupţia şi politica de intimidare a statului. Un mecanic (Alexei Serebriakov) dintr-un orăşel situat în Peninsula Kola, în nord-vestul Rusiei, îl înfruntă cu toate puterile sale pe primar (Roman Madianov), care a pus ochii pe terenul său. Lupta capătă proporţii neaşteptate, scene de umor negru şi absurd intercalându-se cu unele dramatice, disperate. 

Filme interesante în weekend la TV. Grădiniţa lu' tăticu'. Digi Film. Sâmbătă. 20:00. Un tătic pe nume Charlie, şomer, trebuie să aibă grijă de fiul Ben în lipsa mamei, care merge zilnic la servici. În aceeaşi situaţie se află şi prietenul său Phil. Dacă tot trebuie să suporte mofturile şi năzbâtiile propriilor copii, ce mai contează 2 sau 3 copii în plus de pe la vecini? Şi aşa ajung să organizeze în casa lui Charlie o grădiniţă originală şi total nonconformistă. Metodele lor de a se ocupa de copii sunt departe de litera unui tratat de pedagogie, dar copiilor începe să le placă felul de a-şi petrece ziua, învăţând să citească, să participe la tot felul de jocuri interactive, să picteze în voia lor şi, mai presus de toate, să se distreze de minune cu cei doi adulţi. 

Filme interesante în weekend la TV. „Hotel Grand Budapest”, pe HBO Comedy 

Filme interesante în weekend la TV. Vechea gaşcă. Digi Film. Duminică. 22:10. Mitch (Luke Wilson), Frank (Will Ferrell)şi Beanie, trei prieteni vechi, sunt foarte dezamăgiţI de întorsătura pe care viaţa lor a luat-o în momentul de faţă. Mitch este înşelat de prietena lui nimfomană, Frank se căsătoreşte fără a vrea însă să renunşe la viaţa lui sălbatică de înainte iar Beanie este deja un om la casa lui dar care încearcă cu disperare să retrăiască anii tinereţii. 

Acesta din urmă vine însă cu o idée: să formeze propria lor frăţie în noua casă a lui Mitch, aflată într-un campus, pentru a trăI astfel din nou anii glorioşI din timpul facultăţii. Noua gaşcă este luată însă în vizor de Pritchard, decanul facultăţii, care face tot posibilul pentru a o desfiinţa. 

Filme interesante în weekend la TV. Hotel Grand Budapest. HBO Comedy. Duminică. 21:20. Povestea lui Gustave H., administrator şi recepţionist legendar al unuia din cele mai mari hoteluri din perioada interbelică, şi a lui Zero Moustafa, micul hamal care i-a devenit cel mai de încredere prieten. Dl. Gustave îl ia pe băiat sub aripa sa, îi devine mentor, îl învaţă tot ce ştie.

Însă o crimă în hotel, plus furtul unei picturi renascentiste şi bătălia pe o enormă avere de familie, pe fundalul rescrierii istoriei şi reconfigurării continetului european, schimbă (comic) viaţa tuturor.

TV



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite