Cristian Tudor Popescu, în locul lui Moise Guran la emisiunea „Avocatul Diavolului“, de la Europa FM

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cristian Tudor Popescu va fi „avocat
al diavolului“ alături de jurnalistul Vlad Petreanu FOTO Agerpres
Cristian Tudor Popescu va fi „avocat al diavolului“ alături de jurnalistul Vlad Petreanu FOTO Agerpres

După ce a plecat de la Gândul, Cristian Tudor Popescu se alătură jurnalistului Vlad Petreanu în cadrul emisiunii „Avocatul Diavolului“, de la Europa FM, în locul lui Moise Guran. Prima ediţie cu cei doi debutează pe 11 septembrie.

Cristian Tudor Popescu vine în locul lui Moise Guran în cadrul emisiunii „Avocatul Diavolului“, de la Europa FM. Cristian Tudor Popescu va fi „avocat al diavolului“ alături de jurnalistul Vlad Petreanu, emisiune urmând să debuteze în această formulă din toamnă, anunţă paginademedia.ro. Prima ediţie a emisiunii care îi aduce faţă în faţă pe Vlad Petreanu şi pe Cristian Tudor Popescu va avea loc vineri, 11 septembrie, de la ora 13:15, scrie aceeaşi sursă citată.

Aceasta nu este prima colaborare a lui Cristian Tudor Popescu cu Europa FM, scriitorul şi gazetarul având de mai bine de trei ani o rubrică permanentă („Judecata de joi“) în emisiunea matinală a postului, „Deşteptarea“ cu Vlad Petreanu şi George Zafiu.

Emisiunea „Avocatul Diavolului“ este o dezbatere săptămânală pe cea mai importantă temă a zilei în care ascultătorii îşi spun părerile pro sau contra, alăturându-se astfel unuia dintre jurnalişti care vor fi obligaţi de formatul show-ului să fie tot timpul în contradicţie.

Atât Vlad Petreanu cât şi Cristian Tudor Popescu îşi vor continua activitatea editorială din emisiunea matinală Europa FM, Deşteptarea. Moise Guran va avea în continuare emisiunea „România în Direct“ de la Europa FM, difuzată zilnic de la 13:15, dar şi editorialul radiofonic „Biziday“, de la 07:30 şi 18:30.

Cristian Tudor Popescu şi-a dat demisia de la ziarul online Gândul, marţi, 28 iulie, şi şi-a anunţat plecarea într-un Post Scriptum la editorialul „Cinema Dacia“, publicat pe 29 iulie. „Acesta este ultimul meu text din Gândul“, a precizat jurnalistul. De asemenea, şi redactorul-şef al site-ului gandul.info Florin Negruţiu a demisionat luni, 27 iulie. Niciunul dintre cei doi nu a oferit detalii despre motivele care au stat la baza deciziei. 

Din martie 2015, Cristian Tudor Popescu are o colaborare cu postul de ştiri Digi 24, deţinut de compania RCS&RDS, unde, în fiecare vineri, de la ora 21:30, este invitatul permanent al lui Cosmin Prelipceanu în emisiunea „Jurnalul de Seară“.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite