Filme de comedie la TV. Patru pelicule perfecte pentru începutul de săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Programul TV de astăzi anunţă câteva filme de comedie perfecte pentru a începe această săptămână cu zâmbetul pe buze.

Filme de comedie la TV. Marile vacanţe. TVR 1. 21:10. Charles Bosquier (Louis de Funes) este directorul unei şcoli internat, foarte exigent când vine vorba de disciplină. Din păcate, cu toată vigilenţa sa, nu reuşeşte să-şi stăpânească nici fiul şi nici pe ceilalţi elevi, mai ales că vacanţa de vară îi inspiră pe toţi la năzbâtii şi aventuri. 

Filme de comedie la TV. Dragoste reciclată. Cinemax. 19:15. Această comedie neconvenţională spune povestea lui Hansjörg, un inspector de la salubritate obsedat de perfecţiune, care se îndrăgosteşte de Lily, o chelneriţă fermecătoare care are mania de a strânge în micul ei apartament tot ceea ce alţii aruncă.   

Filme de comedie la TV. „Starsky şi Hutch”, pe TV 1000

Filme de comedie la TV. Muzicianul de lângă mine. Cinemax 2. 22:20. Un adolescent descoperă că vecinul său este un star rock, despre care se spunea că a murit în urmă cu 8 ani. Cei doi ajung la un compromis în urma căruia băiatul va păstra secretul dacă starul îl va iniţia în arta rock-ului. 

Filme de comedie la TV. Starsky şi Hutch. TV 1000. 19:50. Detectivul David Starsky e un devotat agent sub acoperire, fiu al unei poliţiste care, la vremea ei, pentru că a speriat o mulţime de infractori din Bay City, a devenit o adevărată legendă. Detectivul Ken "Hutch" Hutchinson e un bun poliţist, are fler, dar, pentru că se grăbeşte prea tare, face adeseori multe greşeli. Căpitanul de poliţie Dobey găseşte soluţia perfectă: formează o echipă din Starsky şi Hutch! De acum înainte, răufăcătorii din Bay City au de cine să se teamă.

Filme de comedie la TV. Agitaţie în harlem. AMC. 23:40. Când o frumoasă seducătoare din Mississippi soseşte în Harlem cu o avere în aur, toată lumea vrea o bucată din ea. Toată lumea, în afară de Jackson, un bărbat naiv şi tăcut. Din momentul în care drumul lui se încrucişează cu cel al acestei „actriţe”, intră pe neaşteptate într-o lume a lăcomiei şi al decăderii unde nimic nu e ceea ce pare. O adaptare după romanul lui Chester Himes.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite