Filmările la „House of Cards“ au fost reluate: ce actori se alătură distribuţiei în ultimul sezon

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ultimul sezon se va concentra pe personajul Claire Underwood, interpretat de Robin Wright
Ultimul sezon se va concentra pe personajul Claire Underwood, interpretat de Robin Wright

Filmările la ultimul sezon al producţiei „Culisele puterii/ House of Cards“ au fost reluate, a anunţat miercuri Netflix, citat de Variety.

Ficţiunea politică, care a fost întreruptă de la sfârşitul lunii octombrie, şi-a reluat filmările celui de-al şaselea şi ultimul sezon iar Netflix a anunţat câteva detalii despre distribuţie. 

Două noi nume au fost recrutate în serial: Diane Lane şi Greg Kinnear. Actorii vor interpreta un duo: frate şi soră. 

Sezonul 6 al thriller-ului politic va avea opt episoade, faţă de 13 în mod obişnuit. Robin Wright va avea rol principal, după ieşirea lui Kevin Spacey. Michael Kelly, Jayne Atkinson, Patricia Clarkson, Constance Zimmer, Derek Cecil, Campbell Scott şi Boris McGiver vor fi de asemenea în distribuţie. 

Acesta este una dintre cele mai originale producţii ale Netflix, fiind nominalizată de 53 de ori la premiile Emmy de când a fost lansată. 

Ultimul sezon se va concentra pe personajul Claire Underwood, interpretat de Robin Wright.

Diane Lane a fost nominalizată la Oscar în 2003 pentru rolul principal din filmul „Infidelitate/ Unfaithful“. A mai fost nominalizată la două premii Emmy şi trei Globuri de Aur. Este cunoscută pentru roluri din filme precum „Sub soarele Toscanei/ Under the Tuscan Sun“, „Chaplin“. Ea va apărea şi în viitorul serial Amazon, “The Romanoffs”. 

Greg Kinnear este cunoscut pentru roluri din filme precum „Mai bine nu se poate/ As Good As It Gets“, pentru care a fost nominalizat la Premiile Academiei, „Fiecare se crede normal/ Little Miss Sunshine“, şi miniseria „The Kennedys“.

image

Diane Lane şi Greg Kinnear vor interpreta un cuplu de fraţi în „House of Cards“

Scandalul sexual în care este implicat actorul Kevin Spacey a afectat compania Netflix în plan financiar, ducând la pierderi de 39 de milioane de dolari în cel de-al patrulea trimestru fiscal al anului 2017. Spacey este anchetat de poliţie în urma unor acuzaţii recente legate de comportament sexual neadecvat, agresiune şi hărţuire sexuală. După apariţia primelor acuzaţii la adresa actorului, Netflix a sugerat că show-ul său de succes, „House Of Cards” va continua cu cel de-al şaselea şi ultimul sezon, fără implicarea lui Spacey.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite