„Ferma Vedetelor“: ultimele dispute înainte de aflarea finaliştilor. Ionuţ Iftimoaie: „Nu m-ar surprinde dacă la vot aş ieşi din schemă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ultimii cinci concurenţi de la „Ferma Vedetelor“ aşteptă voturile foştilor colegi pentru a afla cine merge în finala de pe 30 mai, de la Pro TV. Ionuţ Iftimoaie este sigur că va fi eliminat, în timp ce Vica Blochina a declarat că dacă va câştiga va împărţi premiul cu toate fetele.

Au mai rămas doar două zile până la marea finală live „Ferma Vedetelor“, de sâmbătă, 30 mai, iar presiunea votului pentru eliminarea unuia dintre cei cinci rămaşi în competiţie se resimte din ce în ce mai tare. Promisiunile şi strategiile au reapărut în fermă, iar cei cinci au încercat să regeleze conturile rămase deschise pe ultima sută de metri, înainte de ziua votării.

De-a lungul celor trei luni, relaţiile interumane au cântărit greu. Unii concurenţi au omis acest lucru, iar acum, ajunşi atât de aproape de final, şi-au dat seama de importanţa acestui fapt: „Nu m-ar surprinde dacă mâine la vot aş ieşi din schemă, ştii? Tocmai pentru că nu am fost fofârlie!“, i-a spus Ionuţ, Mioarei. Dan a mărturisit şi a concluzionat cât mai lucid acest aspect: „Noi a trebuit să ţinem cont de relaţiile pe care le avem unii cu ceilalţi, de-a lungul show-ului, pentru că la sfârşit se vor întoarce cei plecaţi. De aceea, avem grijă de relaţiile dintre noi. Unii au avut grijă de relaţii, alţii nu au avut grijă de relaţiile interumane dintre noi, concurenţii, iar acum se va vedea rezultatul interacţiunii dintre noi“.

Nea Raţă le-a dat voie să sacrifice o găină pentru a face mâncare, însă după ce au avut grijă de ele atâta timp, pe niciunul dintre ei nu i-a lăsat sufletul să facă asta şi au preferat să renunţe la o masă cu carne.

image

FOTO Pro TV

Ferma Vedetelor“: Vica vrea să împartă premiul cu fetele

Pe la toate colţurile fermei s-au strâns grupuri de fermieri care au dezbătut greşelile pe care ceilalţi le-au făcut faţă de ei în acest show, posibilităţile de votare, dar şi ofertele pentru marele premiu: „Ofertele care curg, nu mă vor influenţa“, a spus Roxana, iar Doiniţa a mărturisit: „Votul îl voi da persoanei care m-a dezamăgit“.

Vica a făcut un jurământ foarte important care să susţină puterea femeilor în concurs: „Jur pe roşu! Dacă câştig acest concurs eu, premiul de 50.000 de euro o să îl împart cu toate fetele, pentru că mi-am dorit foarte mult să fim fete în finală, să nu fim eliminate de băieţi“.

image

FOTO Pro TV

Iulia Vântur i-a provocat la un moment de sinceritate, în care fiecare a trebuit să spună ce lecţie importantă a învăţat din acest show. Toleranţă, iertare, învingerea limitelor, faptul că poţi fi fericit şi fără tehnologie, diplomaţia sau acceptarea au fost câteva dintre principalele lucruri cu care cei 16 concurenţi au rămas după experienţa „Ferma Vedetelor“.

image

FOTO Pro TV

În ediţia din această seară, de la 20:30, numai la Pro TV, votul negativ va da verdictul. Telespectatorii vor vedea către cine dintre cei cinci concurenţi rămaşi în concurs merg voturile celor 11 reîntorşi în fermă şi care sunt motivele din spatele fiecărui vot. În această seară, în ultima ediţie „Ferma Vedetelor“, înainte de marea finală live, telespectatorii descoperă cine va fi eliminat şi cine sunt cei patru finalişti.

Telespectatorii au şansa de a-şi susţine, până pe 30 mai, prin vot, favoritul pentru titlul de „Cel mai iubit fermier“. Votarea se face prin SMS, la numărul 1264, cu prenumele concurentului preferat.

Ferma Vedetelor“, lider de audienţă

Ferma Vedetelor a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, fiind urmărită în intervalul de difuzare, între 20:31 - 21:32, de aproximativ 1.8 milioane de români la nivel naţional. În minutul de aur, de la 21:30, peste 2 milioane de persoane priveau peripeţiile fermierilor. La nivelul publicului comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 şi 49 de ani, Pro TV a fost lider de audienţă cu 10.3 puncte de rating şi 27.3% share, în timp ce postul de televiziune situat pe locul doi a obţinut 5.9 puncte de rating şi 15.6 % share.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite