„Ferma Vedetelor“: Ionuţ Iftimoaie, din nou la duel. Împotriva cui va lupta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Concurenţii de la „Ferma Vedetelor“
Concurenţii de la „Ferma Vedetelor“

Ferma Vedetelor. George Vintilă, Gina Pistol şi Roxana Ionescu au fost primiţi cu bucurie de ceilalţi concurenţi, orice mână în plus de ajutor fiind binevenită, în timp ce Dima Trofin şi Ionuţ Iftimoaie vor fi protagoniştii duelului.

Cel mai plăcut surprins de apariţia celor trei vedete în emisiune a fost Ionuţ Iftimoaie, acesta fiind extrem de încântat de cât de priceput şi dornic să lucreze este George Vintilă.  

„Să fie cu noroc! Bine ai venit în grajd!“, i-a spus Iftimoaie când l-a văzut mulgând vaca. Extrem de hotărât, acesta a pus mâna pe unelte pentru a construi o cameră de baie, un element obişnuit pentru viaţa cotidiană, dar unul de lux la „Ferma Vedetelor“

Ferma Vedetelor: Lecţii de olărit

În tot acest timp, Vica Blochina s-a apucat de un antrenament intens de fitness. Cărămidă cu cărămidă, a mutat preţ de câţiva paşi materialele de construcţii. Totul sub ochii amuzaţi ai băieţilor, care nu au scăpat nicio mişcare a exerciţiului de stretching. 

Din emisiunea de aseară nu au lipsit momentele de relaxare sau cele de olărit. Nea Raţă i-a vizitat şi ieri pe fermieri, Gina întâmpinându-l cu voie bună: „Am o mamaie care te simpatizează. Te-aş lua de bunic!“. Cu răbdare, acesta i-a arătat şi explicat Roxanei Ionescu cum să sape eficient grădina. Pe lângă construcţia viitoarei camere de baie, George a fost implicat şi în lecţia de olărit. Totodată, Nea Raţă le-a propus un schimb fermierilor: diferite beneficii în schimbul unor vase proaspăt ieşite din mâinile harnice ale acestora. 

ferma vedetelor
ferma vedetelor

Gina Pistol, Doiniţa Oancea şi Dima Trofim au olărit la „Ferma Vedetelor“ FOTO Pro TV

Ferma Vedetelor: Un duel de excepţie

Iulia Vântur i-a vizitat şi în seara precedentă pe fermieri. Din sala de şedinţe din bucătărie nu au lipsit glumele şi voia bună. Roxana Ionescu a fost plăcut surprinsă de ziua ei care a fost sărbătorită cu o plăcintă mare pentru toţi fermierii. Zâmbetele au mai dispărut în momentul în care au fost puşi să aleagă dueliştii săptămânii. Primul duelist al săptămânii a fost ales Dima Trofim, aflat în premieră în această postură. Fermierul săptămânii, Augustin Viziru, a avut ultimul cuvânt de spus în ceea ce priveşte alegerea acestuia: „Vica mai stai săptămâna asta. Într-adevăr o să îl aleg pe Dima şi el a avut şansa să aleagă şi a ratat-o, de aceea a ajuns la duel.“ 

O altă premieră în fermă este şi faptul că al doilea duelist se ştie deja, fără să mai fie nevoie de votul fermierilor şi nominalizările lor. Ionuţ va intra sâmbătă la duel cu Dima, ceilalţi având imunitate. 

Astfel, se prevede un duel de excepţie, între două personaje puternice şi determinate, care vor lupta în ring pentru un loc în fermă. 

ferma vedetelor
ferma vedetelor

George Vintilă, la olărit FOTO Pro TV

În ediţia din această seară a emisiunii „Ferma Vedetelor“, de la 20:30, fermierii vor primi vizita lui Cătălin Măruţă, care le va aduce o misiune specială, ce va fi îndeplinită cu entuziasm şi multă căldură de către fermieri. 

„Ferma Vedetelor“ a fost urmărită, în intervalul de difuzare 20:30 – 21:27, de aproximativ 1.6 milioane de români. În minutul de aur, de la 21:25, aproape 2.2 milioane de persoane priveau peripeţiile fermierilor.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite