Emoţii la Survivor! Cine a fost eliminat în această săptămână

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto ProTV
Foto ProTV

Într-o nouă ediţie a Survivor România, un alt concurent a fost nevoit să îşi facă bagajele după ce şi-a auzit numele în consiliul de eliminare.

În această ediţie triburile Vulturi şi Tigri au luptat în jocul de comunicare pentru un premiu de care aveau mare nevoie, un apel video cu un membru al familiei. Presiunea jocului a fost mare de ambele tabere, în special de partea Tigrilor care la finalul zilei aflau cine părăseşte echipa. 

Miza pusă în joc i-a făcut pe toţi concurenţii să se emoţioneze, aceştia arătând că vor da totul pe traseu pentru a-şi revedea un membru al familiei, chiar şi pentru câteva momente. La finalul probei echipa Tigrilor a ieşit câştigătoare.  Concurenţii şi-au alinat dorul de cei dragi şi au demonstrat că pot reveni după înfrângerea suferită în ziua precedentă, la jocul pierdut care i-a făcut să trimită doi concurenţi către eliminare. 

În pericol de eliminare s-au aflat TJ Miles şi Alex Nedelcu. TJ Miles a fost propunerea votului colectiv, în timp ce Ionuţ Popa l-a nominalizat pe Alex Nedelcu, după ce a câştigat imunitatea individuală. 

Votul publicului a decisca TJ Miles să fie cel care părăseşte competiţia Survivor România. După această eliminare, cei opt concurenţi rămaşi în joc vor lua parte la probe individuale. 

„Era o surpriză dacă reuşeam să rămân. Sunt dezamăgit, dar viaţa merge mai departe. Competiţia asta schimbă oameni. Nu trebuie să câştigi ca să fii câştigător, trebuie doar să înveţi din fiecare pierdere ca să fii mai bun.”, a spus TJ Miles, la final.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite