Emoţia de la „Clipa de fericire“ a cuprins telespectatorii: câţi români s-au uitat la prima ediţie a emisiunii de la Pro TV

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Emisiunea „Clipa de fericire“ a debutat pe primul loc în topul audienţelor, la concurenţă cu show-ul „Te cunosc de undeva“ de la Antena 1. Amalia Enache, prezentatoarea emisiunii de la Pro TV, a adus adevărate clipe de fericire şi bucurie pe chipurile unor oameni încercaţi de soartă.

Câţi români s-au uitat la premiera „Clipa de fericire“

Prima ediţie a emisiunii „Clipa de fericire“ s-a „duelat“ în audienţe cu show-ul „Te cunosc de undeva“, de la Antena 1. La nivel naţional, peste 1,5 milioane de români s-au uitat la premiera emisiunii „Clipa de fericire“ în fiecare minut. Pro TV a fost pe prima poziţie, la o distanţă de 250.000 de telespectatori în faţa Antenei 1. Locul trei pentru Kanal D (743.000 de telespectatori) şi poziţia a patra pentru Naţional TV (674.000 de telespectatori), arată paginademedia.ro. Vârful naţional s-a întregistrat la ora 20:56, atunci când 2,2 milioane de telespectatori urmăreau Pro TV (rating 12 şi 22% cotă de piaţă).

Locurile au fost inversate la oraşe, cu Antena 1 pe primul loc şi Pro TV pe poziţia secundă, la mică distanţă. Te cunosc de undeva a avut o medie de 787.000 de telespectatori, faţă de 767.000 la emisiunea prezentată de Amalia Enache. Locurile trei patru au fost aceleaşi ca pe targetul naţional: Kanal D (425.000 de telespectatori), urmat de Naţional TV (314.000 de telespectatori), notează aceeaşi sursă citată. Vârf urban pentru „Clipa de fericire“: 1.062.000 de telespectatori, la 20.57 (rating 10,5 şi 20% cotă de piaţă).

La nivel comercial, „Clipa de fericire“ a depăşit „Te cunosc de undeva“, la câteva zeci de mii de telespectatori diferenţă. Emisiunea de pe Pro TV a numărat peste 400.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani. La Antena 1 s-au uitat 350.000 de persoane din acest segment. Naţional TV a fost pe locul al treilea pe segmentul comercial, cu 150.000 de telespectatori între 18 şi 49 de ani, iar Kanal D pe locul patru cu 118.000 de telespectatori. „Clipa de fericire“ a avut un maxim de 506.000 de telespectatori, la ora 21:30 (rating 10 şi 23,1% cotă de piaţă).

Amalia Enache a adus adevărate clipe de fericire

Amalia Enache, gazda emisiunii, le-a prezentat telespectatorilor oameni extraordinari! Rând pe rând au intrat în platou şi şi-au trăit povestea fericită: Sebastian Crăciun, Roman Petruşca, Ecaterina Simion, Andrada Buldum şi Monica Oprea, anunţă Pro TV.

Povestea emoţionantă a lui Sebastian, băieţelul care se luptă cu o boală groaznică dar care a reuşit să vadă partea frumoasă a vieţii şi să îşi folosească intelingenţa pentru a-şi ajuta părinţii, a fost prezentată în prima ediţie „Clipa de fericire“: „Pentru mine boala nu există! Eu trebuie să îmi trăiesc viaţa, voi trebuie să vă trăiţi viaţa! Trebuie să trăieşti viaţa la maxim!“, a spus el.

Sebi are deja trei volume de poezii publicate, pe care le foloseşte ca monedă de schimb pentru a-şi plăti tratamentul şi este un exemplu de optimism, inteligenţă şi simţ al umorului în faţa greutăţilor vieţii: „Sunt un om norocos, cu o familie frumoasă şi cu o viaţă frumoasă şi totul în jurul meu este frumos şi aşa ar trebui să vadă oricine“.

image

FOTO Pro TV

După ce ani de zile şi-a petrecut ziua de naştere şi cele mai importante sărbători la recuperare, dorinţa lui Sebi de a avea o petrecere surpriză s-a îndeplinit. O librărie întreagă plină cu volumele lui, un tort mare, confetti şi mulţi oameni care îl apreciază au fost acolo special pentru el. A dat autografe ca un adevărat autor şi le-a mulţumit celor prezenţi aşa cum ştie el mai bine, printr-o poezie: „Ce poate fi mai pur, mai omenesc, decât să spui un simplu «Mulţumesc»? Celor ce fac ca viaţa ta să fie luminoasă, ca o stea. E greu să ştii că orice vrei, chiar mersul, se măsoară în lei“.

Roman Petruşca, singurul elev din judeţul Sibiu care a luat nota 10 la examenul de Bacalaureat, a primit în schimbul sacrificiului său pentru studiu, o clipă de fericire. Roman a renuţat la pasiunea lui pentru fotbal şi s-a dedicat şcolii, însă, ieri seară, i-au fost alături colegii din echipa în care a jucat opt ani şi antrenorul său.

image

FOTO Pro TV

Ecaterina Simion, o învăţătoare care practică această meserie de 28 de ani din pasiune, şi-a trăit visul de a fi actriţă, însă nu singură! Alături de ea au fost Carmen Tănase şi Elvira Deatcu. Generaţii întregi pe care le-a învăţat i-au fost alături în platou şi i-au transmis mesaje de încurajare, care au emoţionat-o până la lacrimi: „Pentru mine este cea mai mare fericire să mă întâlnesc cu ei, să vorbesc cu ei. Asta îmi doresc şi acum de la generaţiile acestea“.

În doar o oră de repetiţii, Ecaterina, Carmen Tănase şi Elvira Deatcu au pus în scenă un moment extraordinar, pe o piesă legendară, „Ani de liceu“, care a adus în platou o explozie de energie şi bună dispoziţie.

clipa de fericire foto pro tv

FOTO Pro TV

Andrada Buldum, o fată de numai 14 ani cu care viaţa nu a fost deloc darnică, este determinată să devină campioană olimpică la kaiac-canoe: „Sunt un copil ca orice alt copil. Nu am tot ce îmi doresc, dar mă mulţumesc cu ceea ce am!“, a spus ea.

Andrada este un exemplu de luptătoare, care şi-a trăit „Clipa de fericire“ când a întâlnit-o pe Elisabeta Lipă, modelul ei în viaţă. Pe lângă întâlnirea cu Elisabeta, ea a primit şi echipamentul de care are nevoie la început de drum către campionatul olimpic.

Momentul Andradei a fost unul de dublă bucurie. Elisabeta Lipă a trăit şi ea „Clipa de fericire“, când în platoul emisiunii a păşit antrenoarea care i-a deschis drumul spre câştigarea campionatului olimpic, Ileana Pavel: „La orice m-aş fi aşteptat, dar să o văd pe Ileana în platou... E o surpriză foarte mare pentru mine“.

clipa de fericire foto pro tv

FOTO Pro TV

Monica Oprea este un exemplu de recunoştinţă pentru a doua şansă la viaţă, care i-a fost oferită de părinţii lui Robert, un băieţel de şapte ani, devenit înger donator ce a salvat trei vieţi prin gestul de altruism extraordinar făcut de părinţii lui.

Cea mai mare dorinţă a Monicăi, dar şi a Mihaelei, mama lui Robert, a fost de a se cunoşte. Monica îşi dorea să le mulţumească personal pentru a doua şansă primită, iar Mihaela să mai strângă încă o dată în braţe o parte din copilul ei: „Chiar dacă ce am putut să donăm există într-un corp străin, celulele alea sunt ale lui“, a spus Mihaela.

clipa de fericire foto pro tv

FOTO Pro TV

Întâlnirea emoţionantă dintre cele două mame a fost una plină de blândeţe şi lacrimi: „Sincer, în ochii tăi e aşa o sclipire de copil!“, i-a spus Mihaela, mama lui Robert, Monicăi. În platoul emisiunii au venit toţi cei trei care au primit viaţă de la Robert şi s-au cunoscut pentru prima dată. Împreună au urmărit mesajul de la Mihaela şi au aflat vestea minunată că este însărcinată pentru a doua oară. Un miracol care i-a răsplătit bunătatea izvorâtă dintr-o durere sfâşietoare.

„Clipa de fericire“ îşi propune să aducă în prim plan valoarea adusă de fericirea adevărată, emoţia aceea atât de intensă, încât este molipsitoare şi reuşeşte să treacă de bariera televizorului, până la cei de acasă!

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite