Dragoş Pătraru, rugăminte pentru fanii „Starea Naţiei“: „E aiurea să vezi că munceşti peste 12 ore pe zi, iar nişte jeguri profită de chestia asta“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dragoş Pătraru realizează Starea Naţiei la Prima TV
Dragoş Pătraru realizează Starea Naţiei la Prima TV

Dragoş Pătraru, realizatorul „Starea Naţiei“, le atrage atenţia fanilor emisiunii să nu se lase păcăliţi de cei care fură programul şi îl încarcă pe YouTube.

Dragoş Pătraru îi avertizează pe telespectatori că există mai multe canale de YouTube care fac streaming live ilegal cu emisiunea „Starea Naţiei“, difuzată de Prima TV de luni până joi, de la ora 22.30. Realizatorul subliniază că în ciuda cererilor repetate către platforma online echipa nu a putut rezolva această problemă, iar cei care le fură produsul fac sute de mii de vizualizări. 

„Unele dintre aceste canale par înţelese cu YouTube, pentru că pur şi simplu cei de la YouTube, oricâte cereri am face, nu vor să le închidă. Ba, am avut surpriza să ne fie închis nouă temporar un cont, pentru că am raportat un canal care fura produsul nostru. Pentru că despre asta este vorba. Furt ordinar, făcut de nişte hoţi mizerabili. Ca să ştiţi, când vă uitaţi la SN pe YouTube, seara, în direct, participaţi cumva la ciordeala asta. Adică, să nu trăiţi cu impresia că ne ajutaţi pe noi, asta voiam să vă spun. Că mai întâlnesc oameni care îmi spun: «vai, domnule, de cinci ani, în fiecare seară vă văd în direct, pe YouTube». Mulţumim, dar noi nu punem emisiunea în direct acolo. N-am pus-o niciodată. Noi luăm bani pentru câţi oameni se uită la noi la televizor“, a scris Pătraru pe Facebook.

El le recomandă celor care vor să urmărească emisiunea să se uite seara, de la 22.30, în direct, la Prima TV sau ulterior pe site-ul stareanatiei.ro sau pe aplicaţia emisiunii, disponibilă gratuit.

„Iar pe noi ne ajutaţi într-adevăr dacă vă uitaţi la TV, nu pe canalele unor ciorditori, pe YouTube. Mă scuzaţi, dar e aiurea să vezi că munceşti peste 12 ore pe zi, iar nişte jeguri profită de chestia asta. Mulţumesc“, a încheiat jurnalistul. 

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite