„Dosarele DNA“, o nouă producţie Prima TV, prezintă cazurile de corupţie care au zguduit România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Saizu, prezentatorul emisiunii „Dosarele DNA“, de la Prima TV
Marius Saizu, prezentatorul emisiunii „Dosarele DNA“, de la Prima TV

„Dosarea DNA“, o emisiune care prezintă mărturii şi imagini în exclusivitate despre cazurile de corupţie care au zguduit societatea românească în ultimii ani, va fi difuzată în fiecare marţi, începând cu 18 noiembrie, de la 20:30, la Prima TV.

Emisiunea marca Focus îşi propune să redeschidă dosarele Direcţiei Naţionale Anti-Corupţie (DNA) şi să facă o analiză completă şi obeictivă a cazurilor sigilate de corupţie şi a fraudelor de miliarde de euro.

„Dosarele DNA este o emisiune care îşi propune să explice pe înţelesul tuturor şi prezentând toate punctele de vedere ale părţilor implicate, ce s-a întâmplat de fapt în spatele cazurilor de corupţie. Statul român a pierdut miliarde de euro în contracte frauduloase. Acum, la 25 de ani după Revoluţie, este momentul să aflăm cine a condus ţara din umbră, în tot acest timp“, a explicat Vlad Sterescu, Head of News Prima TV.

Emisiunea „Dosarele DNA“ va fi prezentată de Marius Saizu, care are o experienţă de peste 15 ani în mass-media, iar din 2006 face parte din echipa Prima TV. Marius este jurnalist de investigaţii şi corespondent de război şi a făcut trasmisiuni speciale din timpul războiului din Irak, dar şi de la alegerile prezidenţiale din Statele Unite ale Americii. În octombrie 2009, Saizu a fost singurul jurnalist din România invitat de Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) la Viena, la o conferinţă internaţională pe problema traficului de arme.

În fiecare săptămână, Marius Saizu şi reporterii speciali Focus vor analiza două dosare celebre instrumentate de DNA şi vor prezenta povestea completă din spatele cazurilor de corupţie sau trafic de influenţă la nivel înalt. Ei vor oferi românilor mărturii exclusive atât ale anchetatorilor, cât şi ale acuzaţilor, precum şi imagini din timpul investigării cazurilor.

Toate cazurile discutate în emisiune vor viza anchete încheiate, în care instanţa supremă de judecată a emis o sentinţa definitivă şi irevocabilă.  

TV


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri