Digi 24, în cumpănă. Tolontan: Se fac restructurări şi nu este exclusă varianta închiderii postului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jurnalistul Cătălin Tolontan anunţă că Digi 24 traversează o situaţie critică, după ce mai mulţi angajaţi de la redacţiile teritoriale au fost concediaţi, şi nu este exclusă opţiunea ca postul de ştiri să-şi înceteze activitatea.

Pe blogul personal tolo.ro, jurnalistul Cătălin Tolontan citează surse din interiorul Digi 24 care susţin că există un plan al conducerii postului care ia în calcul şi închiderea canalului lansat în martie 2012 de RCS&RDS. 

Momentan, mai mulţi oameni de la redacţiile teritoriale au fost deja anunţaţi că nu li se mai reînnoiesc contractele de muncă, iar mulţi dintre ei susţin că nu îşi dau seama despre ce este vorba, dar confirmă că are loc „o mişcare amplă“.

Tolontan subliniază că decizia închiderii canalului de ştiri nu poate fi preschimbată decât în cea a unei restructurări masive şi enumeră motivele pentru care s-a ajuns într-o asemenea situaţie: 

Zoltan Teszari este nemulţumit de „conţinutul care tratează cu superioritate publicul loial al RCS-RDS“;

Performanţele scăzute de audienţă, în raport cu televiziunile concurente;

Problemele legale contează şi ele, chiar dacă nimeni din trust nu va recunoaşte;

Cel mai mult însă, potrivit propriilor afirmaţii făcute de Teszari către apropiaţi, cântăresc „calculele şi datoria faţă de acţionari de a nu continua ceva ce pierde constant bani fără o perspectivă clară de refacere.“

Mai multe detalii citiţi pe tolo.ro.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite