„Cronica Cârcotaşilor“, înlocuită de „Cronica zilei“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Echipa emisiunii de satiră „Cronica Cârcotaşilor“ a intrat în vacanţă FOTO Prima TV
Echipa emisiunii de satiră „Cronica Cârcotaşilor“ a intrat în vacanţă FOTO Prima TV

Emisiunea de umor „Cronica Cârcotaşilor“ va fi înlocuită, în grila de iarnă a postului Prima TV, de pastila „Cronica zilei“, care va fi difuzată de mai multe ori pe zi, de luni până vineri.

Cât timp echipa „Cronicii“ este în vacanţă, Cârcotaşii comentează ştirile momentului, la „Cronica zilei“, difuzată de luni până vineri, la Prima TV. Duminică, de la ora 17.30, telespectatorii vor avea parte de o supradoză de umor, în retrospectiva săptămânii.  

Începând de luni, 4 ianuarie, Cârcotaşii vă aşteaptă în fiecare zi, de luni până vineri, la „Cronica zilei“. Echipa cârcotaşă va alege zilnic o ştire „de sezon“, pe care o va reinterpreta şi comenta într-o scenetă de câteva minute. Scenetele vor fi difuzate la Prima TV, pe parcursul grilei de iarnă, de mai multe ori pe zi, de luni până vineri, iar duminică, de la ora 17.30, veţi putea vedea toate materialele din săptămâna respectivă. 

Astfel, în prima săptămână din an, la „Cronica zilei“, Cătălin Radu Babaroase îi prezintă pe cei care au ţinut să demonstreze, şi în acest an, că Sărbătoarea Crăciunului trebuie să se termine la spital, în comă alcoolică. De asemenea, veţi afla povestea unor ciobani inventivi, care şi-au comandat din China păşuni artificiale, dar şi ce a păţit românul care a călcat pragul unui hypermarket, în data de 2 ianuarie. 

Şi tot săptămâna aceasta, vedeţi cum şi-a petrecut un cuplu de îndrăgostiţi ultima zi de vacanţă, într-un coloană imensă de maşini, pe Valea Prahovei. Dacă relaţia lor a supravieţuit stresului creat de marele ambuteiaj al sărbătorilor de iarnă, aflaţi doar la „Cronica zilei“.

TVPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite