Credeţi că puteţi pune umărul la clădirea unei noi lumi? Prima TV dă startul castingului pentru „Utopia“, la Constanţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
„Utopia“ va debuta în această toamnă la Prima TV
„Utopia“ va debuta în această toamnă la Prima TV

Constanţa este primul oraş în care echipa Prima TV îi caută pe temerarii gata să pună umărul şi mintea la clădirea unei „lumi perfecte“.

Prima TV a dat startul castingului pentru „Utopia“, show-ul care a revoluţionat televiziunea, în care 15 oameni vor încerca să creeze societatea ideală. Astfel, în zilele de 23 şi 24 august, de la ora 11:00, cei care doresc să clădească o lume perfectă sunt aşteptaţi la Baza Nautică a Universităţii Maritime Constanţa. 

Cei care cred că pot face faţă provocării, cei care visează la societatea ideală, în care doar regulile şi legile lor sunt valabile, sunt invitaţi sâmbătă şi duminică în zona Campus, pe Strada Cuartului, nr.2.

Prima TV aduce în România reality-show-ul „Utopia“, cel mai ambiţios şi neobişnuit experiment social, în care 15 oameni vor lua totul de la zero. Într-o lume fără legi şi fără reguli, ei vor încerca, timp de un an, să creeze societatea perfectă.

Conceput de geniul care a creat formatul „Big Brother“ (John de Mol) şi descris drept „cel mai ofertant produs pe care piaţa media îl oferă în acest moment“, formatul TV „Utopia“ se anunţă următoarea revelaţie în materie de reality-show-uri. Pentru că va avea o anvergură nemaiîntâlnită până acum şi va schimba total vieţile unor oameni. Şi, de ce nu, chiar societatea.

TV



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite